qdlaty2004 Opublikowano 18 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2007 OK wielkie dzieki !!!pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMKO Opublikowano 18 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2007 Witam.BAT mam do Ciebie pytanie.Mysle o zalozeniu prostej kierownicy,a widze,ze Ty masz taka.Jest roznica w jezdzie?Jaka jest szeroka i czy starczyly przewody,linki?Z tego co widac na zdjeciach jest chyba podwyzszona.Prosze o Twoja opinie.Dziekuje i pozdrawiam :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 18 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2007 qdlaty tez ma prosta, ale z tego co slyszalem toz przewodami bedzie problem :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BAT Opublikowano 18 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2007 Nigdy nie mialem innej, wiec nie wiem jak sie jezdzi z oryginalem ale ta dla mnie jest optymalna. Nie czuje zadnege zmeczenia rak nawet po dlugiej jezdzie. W zeszlym roku zalozylem sporo dluzsze raisery i jak zauwazyles jest podwyzszona ale wszystkie przewody spokojnie starczyly, nic nie sztukowalem, nie wisza co prawda luzno ale nie sa tez napiete jak baranie jaja :icon_biggrin:)). Fakt jest tez taki, ze zmienilem lampe i musialem przerzucic cala elektryke do dodatkowej puszki ale to raczej nie mialo wplywu na dlugosc przewodow. Jaka jest dlugosc kiery nie wiem ale jak bardzo potrzebujesz cenymetrow to zejde z metrowka i pomierze. Pozdr BAT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcysiek Opublikowano 19 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2007 Nigdy nie mialem innej, wiec nie wiem jak sie jezdzi z oryginalem ale ta dla mnie jest optymalna. Nie czuje zadnege zmeczenia rak nawet po dlugiej jezdzie. W zeszlym roku zalozylem sporo dluzsze raisery i jak zauwazyles jest podwyzszona ale wszystkie przewody spokojnie starczyly, nic nie sztukowalem, nie wisza co prawda luzno ale nie sa tez napiete jak baranie jaja :biggrin:)). Fakt jest tez taki, ze zmienilem lampe i musialem przerzucic cala elektryke do dodatkowej puszki ale to raczej nie mialo wplywu na dlugosc przewodow. Jaka jest dlugosc kiery nie wiem ale jak bardzo potrzebujesz cenymetrow to zejde z metrowka i pomierze. Pozdr BATJa też mam prostą kierownicą i jeżdzi mi się bardzo dobrze, ale musi być ona nieco podwyższona, tak abyś nie musiał się nad nia nachylać....pozdrawiam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BAT Opublikowano 19 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2007 No to wlasnie napisalem, ze mam dosc wysokie raisery co powoduje pozycje w 100% wyprostowana. Pozdr BAT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMKO Opublikowano 20 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 Dziekuje Koledzy.Przekonaliscie mnie.Po niedzieli biore sie do dziela.Pozdrawiam :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 20 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 Dziekuje Koledzy.Przekonaliscie mnie.Po niedzieli biore sie do dziela.Pozdrawiam :) Zapodaj zdjątka jak przerobisz ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AND40 Opublikowano 20 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 A mam jeszcze pytanko ,o ile zwiekszyla sie pojemnosc zbiornika paliwa po powiekszeniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BAT Opublikowano 20 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 A mam jeszcze pytanko ,o ile zwiekszyla sie pojemnosc zbiornika paliwa po powiekszeniu Nie sprawdzalem fizycznie ale przejezdzam ok. 40-50 km. wiecej niz poprzednio a przy spalaniu 5.5l. daje to jakies 2-3l. Z tym, ze ja wiecej podwyzszylem go niz poszerzylem bo o to mi chodzilo a kazdy sam mowi gosciowi co potrzebuje i on tak robi jak chcesz wiec mozesz powiekszyc ten bak i o 10 litrow. Pozdr BAT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMKO Opublikowano 24 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 Witam.Ja znow o swojej kierownicy.Upatrzylem sobie taka,ale okazalo sie,ze podczas postoju moto,jak jest skrecone kolo kierownica bedzie uderzac w zbiornik,a jak ja podwyzsze to moto dziwnie wyglada.Chyba zostawie oryginalna.Wiecie,ja tak kombinuje,bo mam 195 wzrostu i szukam optymalnej dla siebie pozycji(na motocyklu oczywiscie :smile: )Pozdrawiam. :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x. Maślak Opublikowano 25 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2007 (edytowane) mam 195 wzrostu i szukam optymalnej dla siebie pozycji(na motocyklu oczywiscie :) )Pozdrawiam. :wink: Przemku, przede wszystkim wysunięte podnóżki (jeśli musisz pozostać przy Virago), a kierownica np. taka jak u naszej koleżanki Marty. Zerknij na zdjęcie i porównaj z oryginalnymi "bawolimi rogami": http://www.christiancentaur.riders.pl/xv535/kiera535.jpg - kolanami już nie zahaczysz i ręce wygodniej się rozłożą. Edytowane 25 Maja 2007 przez x. Maślak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qdlaty2004 Opublikowano 26 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2007 a może taka jak u mnie: http://www.bikepics.com/pictures/847612/ http://www.bikepics.com/pictures/847613/ PANOWIEstartuje w konkursie http://forum.motocyklistow.pl/index.php?showtopic=72447&st=0 licze na głosy tylko jedna Virówka startuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dangel Opublikowano 26 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2007 ja już oddałem swój głos:) oczywiście na VIRAGO :icon_exclaim: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qdlaty2004 Opublikowano 26 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2007 wielkie dzieki ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi