MariuszJ Opublikowano 11 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2007 raz tez lecialem 160ale juz nigdy wiecejmysle, ze 120 wystarczy jak na ten motocykl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kowaleon Opublikowano 14 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 Witam :) Silnik silnikowi nie równy, wiec pytam tutaj :D Mam Virago 535 z 1992 roku. Jej poprzedni właściciel dbał o nią mechanicznie, ale wizualnie już niestety nie :/ No i silniczek jest to czyszczenia... trudno jest się dostać do żeberek od środka (od strony gaźników).Czy umycie silnika pod ciśnieniem może mu zaszkodzić ? Jak go zabezpieczyć, żeby nic mu się nie stało, co ze świecami itp. Za pomoc z góry dziękuję i pozdrawiam P.S. Jakie wymiary ma o-ring przychodzący pod klapkę filtra paliwa. Czy to jest jakiś standardowy i wystarczy iść i kupić coś takiego, czy musi być ze sklepu motocyklowego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qdlaty2004 Opublikowano 15 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 czołem !mam pytanko: czy ktoś z Was wie gdzie kupić szerszy bak do 535 widziałem kiedyś na jednej virówce i wyglądało super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Priest666 Opublikowano 15 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 czołem !mam pytanko: czy ktoś z Was wie gdzie kupić szerszy bak do 535 widziałem kiedyś na jednej virówce i wyglądało super. Można zamówić z Highway Hawka... kiedyś widziałem na stronce http://www.motocykle.katowice.pl/ ale z tego co widzę już zdjęli z oferty.. Możesz się kolesia zapytać czy nadal sprowadzają, albo podjechać do Łodzi do Bemotor ... ponoć są dystrybutorem Highwaya. Tak btw... ktoś może coś wie o sklepie z linka? Czytałem dobre opinie na forum, ale kurde.... ponad miesiąc temu zamówiłem głośne wydechy .. wpłaciłem zaliczkę... i czekam bez końca... Facet pisze że się dostawa opóźnia.. ale kurde no... strasznie długo to wszystko trwa.. Troszkę sobie pluję w brodę, że nie podjechałem zapytać właśnie do ludzi z Bemotor'u .. ale za późno się dowiedziałem że sprowadzają akcesoria HighwayHawka.. wpłaciłem zaliczkę, i nie chcę teraz mentliku robić z jej wycofywaniem... Pozdrawiam serdecznie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kjujik Opublikowano 15 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 Tak btw... ktoś może coś wie o sklepie z linka? Czytałem dobre opinie na forum, ale kurde.... ponad miesiąc temu zamówiłem głośne wydechy .. wpłaciłem zaliczkę... i czekam bez końca... Facet pisze że się dostawa opóźnia.. ale kurde no... strasznie długo to wszystko trwa.. Baardzo długo trwa, właściciel sklepu ma dostawe raz, dwa razy na dwa miesiące. Ale zawsze zamówienia docierają. Bynamniej zawsze docierały a kupowałem u niego kilka drobnostek i kierownicę.Mam nadzieję ze nie wywinie sklep numeru bo zamierzam cos jeszcze zamowic za wieksza kase ;) PozdrawiamKjujik Cytuj Od urodzenia skazany na sukces, a jesli teza o zaostrzaniu sie walki klasowej w miare postepu socjalizmu jest prawdziwa,to w przyszlosci takze na wiezienie. :bigrazz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Priest666 Opublikowano 15 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 Dzięki... troszku mnie uspokoiłeś... Pochwal się no może gdzieś co tam zamawiasz i kiedy montujesz :) Pozdrawiam... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaka Opublikowano 15 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 mam pytanko: czy ktoś z Was wie gdzie kupić szerszy bak do 535 widziałem kiedyś na jednej virówce i wyglądało super. też takie widziałem, ale ceny na naszym rynku mnie wyleczyły (1400 do 2000 zł) czyli prawie 1/3 wartości mojej Virówki.Ładnie to wygląda, no i tankowanie nie co 200 km. Chciałem poszerzyć swój bak ale nikt nie chciał się tego podjąć (cięcie, wspawanie, szlifowanie i lakierowanie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 15 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 ee tamszkoda zachodulepiej zajechac na stacje co 200 km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dangel Opublikowano 15 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 co do czekania na części ja czekałem na swoje miesiąc, masakra, długi weekend przepadł:icon_evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prałat Opublikowano 15 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 też takie widziałem, ale ceny na naszym rynku mnie wyleczyły (1400 do 2000 zł) czyli prawie 1/3 wartości mojej Virówki.Ładnie to wygląda, no i tankowanie nie co 200 km. Chciałem poszerzyć swój bak ale nikt nie chciał się tego podjąć (cięcie, wspawanie, szlifowanie i lakierowanie).Poszukaj jeszcze jakiegoś dobrego blacharza. Widziałem ostatnio dwa sprzęty z przerobionym bakiem:- XVS 650 - zlikwidowana konsola- VS800 - ładnie, ale wstawiony pas blachy był tej samej szerokości na całej długości i przy siedzeniu brakowalo mi zwężenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BAT Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 Witam, Ja swoj poszerzalem i podwyzszalem w warsztacie pod Katowicami, powiem tylko tyle, ze jest zajebiscie, zrobione fachowo i bardzo tanio. Pelen profesjonalizm, mam gdzies namiary na goscia jak by co to moge poszukac. Pozdr BAT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qdlaty2004 Opublikowano 17 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 a fotke możesz zapodać i oczywiście namiary i ile Cie to kosztowało ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BAT Opublikowano 17 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 Robilem to 1.5 roku temu, koszt to 180 PLN i flaszka, bak po przerobce nie byl przygotowany pod malowanie wiec musialem go jeszcze dac do wyszpachlowania, ale generalnie ze szpachlowaniem wynioslo to jakies 350 PLN. Fotki ponizej a namiarow musze poszukac. http://www.bikepics.com/pictures/887645/http://www.bikepics.com/pictures/887695/ Pozdr BAT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qdlaty2004 Opublikowano 18 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2007 DZIĘKI ZA FOTKI wygląda fajowo, malowanie też super pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BAT Opublikowano 18 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2007 DZIĘKI ZA FOTKI wygląda fajowo, malowanie też super pozdrawiam THX, namiary wyslalem na prv Pozdr BAT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi