Deathraw Opublikowano 4 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2007 No niestety ale spokojnie.Jeszcze niejedna okazja będzie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 4 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2007 taa na pewnorozdawali tam ulotki na tema nastepnego spotkaniajak bedzie pasowalo to tez wpadne :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qdlaty2004 Opublikowano 4 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2007 no super działa !!!!pozdrawiam wszystkich !!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMKO Opublikowano 5 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2007 Witam wszystkich po przerwie.Mysle,ze Kletno sie udalo.Moze innym razem tez sie wybiore,bo kusi strasznie.Mam pytanie.Chce zalozyc prosta kierownice,choc nie wiem czy to dobry pomysl.Nie wiem jaka moze byc szeroka,zeby linki starczyly.Wiem,ze mi doradzicie za co juz teraz dziekuje. POZDRAWIAM :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 6 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2007 Przemko qdlaty ma prosta kierownice w 535 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrek342 Opublikowano 6 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2007 :icon_mrgreen: mam pytanko naszywki virago gdzie załatwić te co macie na rękawach :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 6 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2007 eksces je ma jego GG to- 1799470 a na temacie starego kletnana pewno bedzie nawet jego nr tel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrek342 Opublikowano 6 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2007 dzieki mmm757 :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 6 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2007 spoko jedrekale odchodzi sie juz od naszywek :D :icon_arrow: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jan kalin Opublikowano 8 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 Niestety Mariusz ,Jedręk nie wie że się odchodzi................ :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 8 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 (edytowane) Janusz jeszcze troche i Jedrek tez bedzie odchodzilprzy najblizszym spotkaniu :) :) Edytowane 8 Maja 2007 przez mmm757 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrek342 Opublikowano 8 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 Janusz jeszcze troche i Jedrek tez bedzie odchodzilprzy najblizszym spotkaniu :D :crossy: :) o co chodzi z tym odchodzeniem wytłumaczycie jedrkowi??????????? :crossy: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 8 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 mozna by ale od tlumaczenia sie juz odchodzi ;) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz535 Opublikowano 10 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 Miałem virówkę przez 2 sezony.Rocznik 87 wersja USA z Holandii. Super sprawa......chodziła jak zegarek...poszła za 6tys. Ważne żeby nie była zadławiona (z Niemiec) ! Jak ma pełne 44KM to idzie w 2 osoby 150 km/h. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dangel Opublikowano 11 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2007 moja 160 poszła :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi