gumbej Opublikowano 26 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2007 Przed ściaganiem trzeba zdjąć chromowane końcówki z końćów kierownicy - ale delikatnie z tym żeby nie połamać bo to plastik.Po rozkręceniu przełączników przy manetce po prawej stronie sama zejdzie - wymiana jest banalnie prosta. Wystarczy tylko wyciągnąć cylinderki od linek i założyć na nową manetkę.Niestety lewą trzeba ściągnąć - a z tym może być troszkę męczarni. eee no jakoś poszło, nie było tak źle :) lewa -fakt się franca zapiekła ale koles sie zaparł troszke poczerwieniał i znalazł sie z manetka na scianie ;) :clap: :smile: dzięki Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu_smd Opublikowano 26 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2007 moze Cie zainteresuje:http://www.republika.pl/virago_seby/virago.htmlpozdrawiam Seba jest to nadal aktualne to zadzwoń 606375444 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dangel Opublikowano 27 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 to jak były manetki to ja zapytam o wał kardana. chciałbym wymienić olej w wale kardana. Generalnie dzięki krasnalowi (dzięki) :icon_mrgreen: wiem jak to zrobić, ale nie wiem jaki zalać tam olej ;) więc jaki :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 27 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 (edytowane) ja w wakacje wymienialem u siebie olej w kardaniekupilem olej w serwisie yamahy w ilawie potem kumpel tez chcial wymienic i kupil na stacji orlenzwykly olej przekladniowy. wystarczy taki przekladniowy lub hipoidalny SAE 80, klasa wg API "GL-4" lub uniwersalny olej hipoidalny SAE 80W/90 jak bedziesz wlewal nowy to zalej pod sam korek pozdr Edytowane 27 Lutego 2007 przez mmm757 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 28 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 Na wymianę umów się z kimś jeszcze kto ma 535. Z reguły olej kupujesz w litrowym opakowaniu a do kardana wlewasz tylko około 200ml, więc butelka starczy wam na dwa moto na dwie wymiany :icon_razz: A i zawsze raźniej we dwójkę strzelić po piwku po robocie :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 28 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 krasnalno i w trakcie tez to piwko nie zaszkodzi :icon_rolleyes: :) pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dangel Opublikowano 28 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 wielkie dzięki :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eksces Opublikowano 28 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 to możemy razem wymienić dangel:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pierwoszow Opublikowano 1 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 Ej panowie po piwku to będzie chyba za mało .Proponuję skrzyneczkę :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 1 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 tak skrzyneczke na glowe ;) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcysiek Opublikowano 1 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 tak skrzyneczke na glowe :icon_mrgreen: :)Panowie prosze o troche ładu w tym watku, to jest temat dotyczący spotkania w Kletnie. Ciężko później przebrnąć przez tą masę spamu, aby doczytać się coś dotyczącego Kletna. Pozdrawiam sory za mój wtręt, ale sie zagubimy... Panowie prosze o troche ładu w tym watku, to jest temat dotyczący spotkania w Kletnie. Ciężko później przebrnąć przez tą masę spamu, aby doczytać się coś dotyczącego Kletna. Pozdrawiam sory za mój wtręt, ale sie zagubimy...Też się już pogubiłem nie tu miałem pisać.... Panowie prosze o troche ładu w tym watku, to jest temat dotyczący spotkania w Kletnie. Ciężko później przebrnąć przez tą masę spamu, aby doczytać się coś dotyczącego Kletna. Pozdrawiam sory za mój wtręt, ale sie zagubimy...Też się już pogubiłem nie tu miałem pisać.... Ale mi się dziś pier... tego ten tego...chyba się pójde przewietrzyć, a forum poczytam wieczorem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 2 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 marcysiek - czyżbyś przed chwilą wymieniał coś w moto w towarzystwie pierwoszowa? :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pierwoszow Opublikowano 2 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 marcysiek - czyżbyś przed chwilą wymieniał coś w moto w towarzystwie pierwoszowa? :clap:Ostatnio z Marcyskiem piłem jego lemoniadę.Żona powiedziała że jestem świnia a ja po prostu nic nie pamietałem :banghead: :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 2 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 :bigrazz: :banghead: :clap: no to sie wydalo przyznaj sie, ze po skrzycne na glowe nie bylo? bylo po dwie :clap: :biggrin: :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dangel Opublikowano 2 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 oki ekscess :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi