MariuszJ Opublikowano 9 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2007 ech tambyle do przodu :icon_exclaim: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qdlaty2004 Opublikowano 16 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2007 śpicie czy co ?nasze notowania spadają;-)robicie coś ciekawego przy swoich Virkach jakis tunnig optyczny ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMKO Opublikowano 16 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2007 WITAM! Wiem,za napewno nikt z nas nie spi,tylko pogoda taka.Jak tylko moge,jade do garazu i robie mala rundke(3 km),bo mi sie ckni za jazda.Przedwczoraj bylo slonce,a ja w pracy.Wczoraj mialem wolne,to lal deszcz. Maly ruch na drogach to i pisania mniej.Jeszcze troche.IDZIE WIOSNA! POZDRAWIAM! :cool: :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 16 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2007 :) :) no wiesz zima :icon_idea: ale dzis wyszlo piekne sloneczko, ubralem mlodego i poszlismy do garazuodpalam i za pierwszym odpalila virazka mysle zrobimy pare kolek po ulicy ale cos na jenen garnek nie chciala grac :cool: dotykam i faktycznie jeden zimny to z powrotem do garazunowa swieca i chidzi jak zlotkoja zadowolonysyn rowniez, a juz do mnie mowil -tato i jak ty chcesz do tego kletna dojechac :) :icon_idea: ale juz pozniej powiedzial, ze bedzie spokojny i na pewno dojade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMKO Opublikowano 16 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2007 Wspomniales o Kletnie.Wierze,ze bedzie to super impreza.Niestety nie moge jechac.Nie jezdzilem w trasy ponad 20 lat,a i wiek juz nie ten.Wiem,ze lat mi nie ubedzie,ale moze za rok... POZDRAWIAM :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deathraw Opublikowano 16 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2007 Ehh jeszcze tylko nieco ponad rok i sam Wirówki dosiądę:DNarazie trzeba ją jakoś zmieścić w garażu i doprowadzić do dobrego stanu(gaźniki i elektryka).No i zostanie wydech do wyprucia(raczej puszka pójdzie).Widział ktoś może podnóżek centralny do 535?Gdzie można go kupić i jak potem z montażem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qdlaty2004 Opublikowano 16 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2007 gdzieś widziałem jak znajdę adres to podam, ale ostrzegam cena nie była niska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 16 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2007 No i zostanie wydech do wyprucia(raczej puszka pójdzie).Nie polecam :icon_mrgreen: O wiele lepiej wypruć "cygara", uzyskany dźwięk jest naprawdę ładny. Na forum dość sporo osób już to robiło i wszyscy byli zadowoleni, ja też :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deathraw Opublikowano 16 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2007 (edytowane) Myślę i nad jendnym i drugim ale pozbycie się puszki da ładny ostry dźwięk a przede wszystkim podnóżek centralny będzie teraz możliwy do zainstalowania.Ale jeszcze nie wiem co zrobię bo chyba troche głośne to będzie jak wstawię proste rury zamiast puszki środkowej.Ale narazie trzeba go w garażu zmieścić w planach jest podnośnik hydrauliczny żeby samochód zderzakiem pod platformę wjechał.A propos jakie mocowania polecacie żeby maszyna nie zleciała? Edytowane 16 Lutego 2007 przez Deathraw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 16 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2007 no jak milo wreszcie widziec kogos z okolic :icon_biggrin: szkoda, ze do kletna sie nie wybierasz pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcysiek Opublikowano 16 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2007 Wspomniales o Kletnie.Wierze,ze bedzie to super impreza.Niestety nie moge jechac.Nie jezdzilem w trasy ponad 20 lat,a i wiek juz nie ten.Wiem,ze lat mi nie ubedzie,ale moze za rok... POZDRAWIAM :banghead:No Przemko nie żaruj z tym wiekiem, sa starsi...Ja tez nie jeździełem ponad 20 lat i jakoś sie przełamałem. Grzej garki i zapisuj sie na Kletno...Pomalutku dojedziesz, nie ma bata....pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deathraw Opublikowano 16 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2007 szkoda, ze do kletna sie nie wybierasz Jak to było do mnie to wybieram się w roli plecaka-jak maszyna będzie gotowa to z tatą pojedziemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 16 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2007 Jak to było do mnie to wybieram się w roli plecaka-jak maszyna będzie gotowa to z tatą pojedziemy. wiec jak juz bedziecie wiedziec na pewnodasz namiarypojedziemy razem pozdr Wspomniales o Kletnie.Wierze,ze bedzie to super impreza.Niestety nie moge jechac.Nie jezdzilem w trasy ponad 20 lat,a i wiek juz nie ten.Wiem,ze lat mi nie ubedzie,ale moze za rok... POZDRAWIAM :icon_biggrin: no wiesz :banghead: do konca kwietnia jeszcze kupa czasui zrobisz z 2000 kilasow widzimy sie w kletnie i juz pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMKO Opublikowano 17 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 MOJA ZONKA ZDALA DZIS EGZAMIN NA PRAWKO!!! :buttrock: :bigrazz: ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 17 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 a na motocykl tez zrobiłaczy tylko samochod?? a moze to i o :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi