przemek3578 Opublikowano 1 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2007 Dziękuję Wszystkim za ŻYCZENIA!!! :biggrin: :flesje: ;) :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AND40 Opublikowano 1 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2007 Pozdrawiam Viragowcow .Gratuluje wyboru .Narazie map przejechane 16km a w tej chwili sie zapoznaje ze swoim 2-miesiecznym nabytkiem .Bede jezdzil po bardzo duzej przerwie motorkiem. PS. kiedys jezdilem WFM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Priest666 Opublikowano 1 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2007 Żeby jasność była... też jeżdzę na Virago }:>> Kochany motorek... pomimo że może nie jest najmocniejszy do jakiejś ostrzejszej jazdy... to starcza mi w zupełności... W planach niby mam jakiś większy motorek ... ale ciężko będzie mi sie rozstać z Virówką.... może się wygra w totka.. i nie będę musiał jej sprzedawać? :bigrazz: :) Pozdrawiam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcysiek Opublikowano 1 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2007 Witajcie koledzy Priest666 oraz AND40, mam nadzieję, że niebawem zobaczymy sie na szlaku. Chciałem przypomniec kolegom, którym nie chciało sie przekopywać przez ogromna liczbę postów o planowanym spotkaniu Viragowców w Kletnie w kwietniu 2007r. Niebawem zapodam osobny temat dotyczący tego spotkania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 1 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2007 Gratulacje dla posiadaczy nowych Virażek :clap: Sprzęt jeździ sam, byleby mu nie przeszkadzać a na pewno daleko zawiezie :icon_biggrin: Tak gwoli przypomnienia - posiadam instrukcję obsługi do 535 po polsku, więc gdyby któryś ze "świeżych" chciałby poczytac to pisać na PW :cool: Osobny temat na Kletno to dobry pomysł, bo w tym wątku na pewno się pogubimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcysiek Opublikowano 1 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2007 Gratulacje dla posiadaczy nowych Virażek :clap: Sprzęt jeździ sam, byleby mu nie przeszkadzać a na pewno daleko zawiezie :icon_biggrin: Tak gwoli przypomnienia - posiadam instrukcję obsługi do 535 po polsku, więc gdyby któryś ze "świeżych" chciałby poczytac to pisać na PW :cool: Osobny temat na Kletno to dobry pomysł, bo w tym wątku na pewno się pogubimy.Wszystko jest obgadane w Boker,s Choice i mam nadzieje, że sie udan nam.Pozdrawiam. będzie na pewno osobny temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 1 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2007 Witajcie koledzy Priest666 oraz AND40, mam nadzieję, że niebawem zobaczymy sie na szlaku. Chciałem przypomniec kolegom, którym nie chciało sie przekopywać przez ogromna liczbę postów o planowanym spotkaniu Viragowców w Kletnie w kwietniu 2007r. Niebawem zapodam osobny temat dotyczący tego spotkania... to daj znac nie mozna tego odpuscic :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Priest666 Opublikowano 1 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2007 (edytowane) Witajcie koledzy Priest666 oraz AND40, mam nadzieję, że niebawem zobaczymy sie na szlaku. Chciałem przypomniec kolegom, którym nie chciało sie przekopywać przez ogromna liczbę postów o planowanym spotkaniu Viragowców w Kletnie w kwietniu 2007r. Niebawem zapodam osobny temat dotyczący tego spotkania... Zdecydowanie czekam na szczegóły.. i mam nadzieję że sytuacja na studiach pozwoli mi zobaczyć conajmniej 500 Virażek w jednym miejcu ... Ale to byłby widok ... :] normalnie serducho rośnie :icon_mrgreen: Pozdrawiam serdecznie :] P.S. Żeby nie było.... przeczytałem cały wątek :buttrock::D Edytowane 1 Lutego 2007 przez Priest666 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 2 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2007 :buttrock: ;) ja mam nadzieje, zenie bede jechal samdo kletna mma ok 400 km :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qdlaty2004 Opublikowano 2 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2007 myslę że w Kletnie pojawi się "535" Virażek a nie tylko 500;-)pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMKO Opublikowano 2 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2007 Witajcie koledzy Priest666 oraz AND40, mam nadzieję, że niebawem zobaczymy sie na szlaku. Chciałem przypomniec kolegom, którym nie chciało sie przekopywać przez ogromna liczbę postów o planowanym spotkaniu Viragowców w Kletnie w kwietniu 2007r. Niebawem zapodam osobny temat dotyczący tego spotkania...WITAM CIE MARCYSIEK I SKLADAM NAJLEPSZE ZYCZENIA Z OKAZJII.....NASTYCH URODZIN!!! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 2 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2007 Również ŻYCZĘ WSZYSTKIEGO NAJ... NAJ... i oczywiście 100lat w zdrowiu :) Marcysiek :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMKO Opublikowano 2 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2007 Witam wszystkich, istotnie wiosna musi nadchodzić, bowiem ruch na forum ogromny. Po dłuższym czasie czytania (tylko), teraz mam nadzieję praktycznie bywać na forum. Zdążyłem się tylko przedstawić w powitalni. Ja również jestem użytkownikiem i fanem virażki 535. Młode to to , bo z 2002 roku i praktycznie w zakresie napraw nie mam o czym pisać, no chyba że o zachowaniach akumulatora który teraz wymieniam. Nieduży czoperek, za to znakomity do miasta i do przeciskania w korkach. Każdemu polecam ten sprzęcik, bo to naprawdę fajny motor. Silnik V jest bardzo elastyczny i sporo potrafi. Ilekroć myślę o większym, to zaraz mam hamulec w postaci szerszych gmoli i korków które będą również mnie dotyczyć. Ale kto wie...PozdrawiamDA REK Ps. Niedługo będzie zdjęcie, bo tak łyso jakoś ...WITAJ W GRONIE ZAVIROWANYCH!!! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 2 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2007 Marcysieknajlepszego ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dangel Opublikowano 2 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2007 kletno, kletno, kletno :biggrin: najleprzy wybór, byłem tam dwa czy trzy razy :clap: jest świetnie :crossy: kiedy dokładnie to będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi