Skocz do zawartości

Virago 535

Gość jarson
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!Kupilem yamahe virago 535.To pierwszy moj japonczyk.Moze to smieszne,ale nie wiem w jakim polozeniu powinien byc przelacznik paliwa."RES"czy"ON".Pozdrawiam

Witaj PRZEMKO wsród Viragowców, polecam sledzic temat, niedlugo bede znow poruszal temat spotkania milosniów Virówki w Kletnie...do zobaczenie na szkalu, wszak Wielkopolska i Dolny Śląsk to jak za miedzą... :biggrin:

no to gratuluje !

przełacznik na ON

Dziekuje.Jak kupilem motorek to przelacznik byl na"RES"i tak jest nadal.Jeszcze go nie tankowalem.Zapomnialem pytac poprzedniego wlasciciela o co chodzi z tym przelacznikiem i tak do konca nie wiem.POZDRAWIAM!

Dziekuje.Jak kupilem motorek to przelacznik byl na"RES"i tak jest nadal.Jeszcze go nie tankowalem.Zapomnialem pytac poprzedniego wlasciciela o co chodzi z tym przelacznikiem i tak do konca nie wiem.POZDRAWIAM!

ON - paliwo leci

RES - rezerwa paliwa (nastawiasz jak skonczy sie paliwo na trasie a do stacji trzeba dojechac).

U mnie w Hondzie jest jeszcze OFF - doplyw paliwa zamkniety.

ON - paliwo leci

RES - rezerwa paliwa (nastawiasz jak skonczy sie paliwo na trasie a do stacji trzeba dojechac).

Belgu1.gif

Witaj PRZEMKO wsród Viragowców, polecam sledzic temat, niedlugo bede znow poruszal temat spotkania milosniów Virówki w Kletnie...do zobaczenie na szkalu, wszak Wielkopolska i Dolny Śląsk to jak za miedzą... :notworthy:

Witaj!W miare mozliwosci mam zamiar uczestniczyc w tego rodzaju spotkaniach. Mysle,ze"za miedze"dam rade dojechac.POZDRAWIAM!

ON - paliwo leci

ON - paliwo leci

Dziekuje.Znow sie czegos dowiedzialem.POZDRAWIAM!

Witam :)

Ja Virówkę kupiłem jakiś miesiąc temu... nie mam prawka, ale śledziłem rynek i pojawiło się coś wartego uwagi. Potrwało zanim się zdecydowałem, ale jednak jest moja :) Czekam do sezonu aż sprawdzę ją w trasie... teraz cieszy moje oko :)

A co do zlotu :) Mam nadzieję, że jest dla miłosników Virówek, nie tylko włascicieli :) Będę miał wtedy ekipę w trase :)

Pozdrawiam lewą

Witam :biggrin:

Ja Virówkę kupiłem jakiś miesiąc temu... nie mam prawka, ale śledziłem rynek i pojawiło się coś wartego uwagi. Potrwało zanim się zdecydowałem, ale jednak jest moja :bigrazz: Czekam do sezonu aż sprawdzę ją w trasie... teraz cieszy moje oko :)

A co do zlotu :) Mam nadzieję, że jest dla miłosników Virówek, nie tylko włascicieli :) Będę miał wtedy ekipę w trase :)

Pozdrawiam lewą

Oczywiście, że miłośników....!!!!! :icon_biggrin:

Miejmy nadzieję że pogoda dopiszę i że na trasie nie pojawi się wiele dziur.No i że wszyscy będą mogli przyjechać(fajnie by było się spotkać,pogadać posłuchać i poglądać maszyny).Może ponowię pytanie-z której strony jest olej w virażce?Tzn z której strony dekiel można odkręcić do polerki,żeby się olej nie wylał.A może obie strony są zalane??

kowaleon - nie zapomnij zrobić do wiosny prawka :icon_mrgreen: Bo wiesz jazda bez czasem może skończyć się nie najlepiej... oczywiście nie sugeruje,że źle jeździsz ale poprostu lepiej jest mieć tą kat. w razie kontroli lub (odpukać) jakiejś kolizji... :icon_razz:

qdlaty2004 - jeśli chodzi zaś o zdkjęcie przedniego koła bez podnośniczka to - jeśli masz kanał postaw moto na centralnej stopie na kanale i delikatnie obciąż tyl moto - i po sprawie. Jeżeli zaś nie posiadasz kanału to...

można to zrobic na bocznej stopce - tylko,że wtedy potrzebna jest pomoc drugiej osoby - trzeba przechylić moto na stopce i poprosyu wyciągnąć koło i odstawic na stopki centralny - może brzmi to dość dziwnie ale ja tak robiłem w mojej 750 i bez problemu dało rade.

tym bardziej,że 535 jest lżejsza od 750