qdlaty2004 Opublikowano 8 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 małe i kochane ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMKO Opublikowano 8 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 Witam!Kupilem yamahe virago 535.To pierwszy moj japonczyk.Moze to smieszne,ale nie wiem w jakim polozeniu powinien byc przelacznik paliwa."RES"czy"ON".Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qdlaty2004 Opublikowano 8 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 no to gratuluje !przełacznik na ON Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcysiek Opublikowano 8 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 Witam!Kupilem yamahe virago 535.To pierwszy moj japonczyk.Moze to smieszne,ale nie wiem w jakim polozeniu powinien byc przelacznik paliwa."RES"czy"ON".PozdrawiamWitaj PRZEMKO wsród Viragowców, polecam sledzic temat, niedlugo bede znow poruszal temat spotkania milosniów Virówki w Kletnie...do zobaczenie na szkalu, wszak Wielkopolska i Dolny Śląsk to jak za miedzą... :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariuszkalisz Opublikowano 8 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 Właśnie Virago ładny i wmiare dostępny chopperek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMKO Opublikowano 8 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 no to gratuluje !przełacznik na ONDziekuje.Jak kupilem motorek to przelacznik byl na"RES"i tak jest nadal.Jeszcze go nie tankowalem.Zapomnialem pytac poprzedniego wlasciciela o co chodzi z tym przelacznikiem i tak do konca nie wiem.POZDRAWIAM! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 8 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 Dziekuje.Jak kupilem motorek to przelacznik byl na"RES"i tak jest nadal.Jeszcze go nie tankowalem.Zapomnialem pytac poprzedniego wlasciciela o co chodzi z tym przelacznikiem i tak do konca nie wiem.POZDRAWIAM! ON - paliwo leciRES - rezerwa paliwa (nastawiasz jak skonczy sie paliwo na trasie a do stacji trzeba dojechac).U mnie w Hondzie jest jeszcze OFF - doplyw paliwa zamkniety. Dziekuje.Jak kupilem motorek to przelacznik byl na"RES"i tak jest nadal.Jeszcze go nie tankowalem.Zapomnialem pytac poprzedniego wlasciciela o co chodzi z tym przelacznikiem i tak do konca nie wiem.POZDRAWIAM! ON - paliwo leciRES - rezerwa paliwa (nastawiasz jak skonczy sie paliwo na trasie a do stacji trzeba dojechac).U mnie w Hondzie jest jeszcze OFF - doplyw paliwa zamkniety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMKO Opublikowano 8 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 Witaj PRZEMKO wsród Viragowców, polecam sledzic temat, niedlugo bede znow poruszal temat spotkania milosniów Virówki w Kletnie...do zobaczenie na szkalu, wszak Wielkopolska i Dolny Śląsk to jak za miedzą... :notworthy:Witaj!W miare mozliwosci mam zamiar uczestniczyc w tego rodzaju spotkaniach. Mysle,ze"za miedze"dam rade dojechac.POZDRAWIAM! ON - paliwo leciRES - rezerwa paliwa (nastawiasz jak skonczy sie paliwo na trasie a do stacji trzeba dojechac).U mnie w Hondzie jest jeszcze OFF - doplyw paliwa zamkniety.ON - paliwo leciRES - rezerwa paliwa (nastawiasz jak skonczy sie paliwo na trasie a do stacji trzeba dojechac).U mnie w Hondzie jest jeszcze OFF - doplyw paliwa zamkniety.Dziekuje.Znow sie czegos dowiedzialem.POZDRAWIAM! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kowaleon Opublikowano 8 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 Witam :) Ja Virówkę kupiłem jakiś miesiąc temu... nie mam prawka, ale śledziłem rynek i pojawiło się coś wartego uwagi. Potrwało zanim się zdecydowałem, ale jednak jest moja :) Czekam do sezonu aż sprawdzę ją w trasie... teraz cieszy moje oko :) A co do zlotu :) Mam nadzieję, że jest dla miłosników Virówek, nie tylko włascicieli :) Będę miał wtedy ekipę w trase :)Pozdrawiam lewą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcysiek Opublikowano 8 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 Witam :biggrin: Ja Virówkę kupiłem jakiś miesiąc temu... nie mam prawka, ale śledziłem rynek i pojawiło się coś wartego uwagi. Potrwało zanim się zdecydowałem, ale jednak jest moja :bigrazz: Czekam do sezonu aż sprawdzę ją w trasie... teraz cieszy moje oko :) A co do zlotu :) Mam nadzieję, że jest dla miłosników Virówek, nie tylko włascicieli :) Będę miał wtedy ekipę w trase :)Pozdrawiam lewą Oczywiście, że miłośników....!!!!! :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deathraw Opublikowano 8 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 Miejmy nadzieję że pogoda dopiszę i że na trasie nie pojawi się wiele dziur.No i że wszyscy będą mogli przyjechać(fajnie by było się spotkać,pogadać posłuchać i poglądać maszyny).Może ponowię pytanie-z której strony jest olej w virażce?Tzn z której strony dekiel można odkręcić do polerki,żeby się olej nie wylał.A może obie strony są zalane?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eksces Opublikowano 9 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2007 no prosze... troche nowych Viragowców :biggrin: przepysznie:) jak nasze spotkanko wiosenne wypali to zrobimy pokaźną Virago parade:D No i naszych naszywek trza bedzie dorobić :flesje: PZDR!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qdlaty2004 Opublikowano 9 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2007 oj będzie ciekawie ! witam wszystkich nowych właścicieli Virago ! pozdrowienia i do zobaczenia na trasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qdlaty2004 Opublikowano 11 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2007 mam pytanie:czy macie jakis sposób na podniesienie motocykla do góry, nie mam podnośnika a muszę wyciągnąć przednie koło, czekam na propozycje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 11 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2007 kowaleon - nie zapomnij zrobić do wiosny prawka :icon_mrgreen: Bo wiesz jazda bez czasem może skończyć się nie najlepiej... oczywiście nie sugeruje,że źle jeździsz ale poprostu lepiej jest mieć tą kat. w razie kontroli lub (odpukać) jakiejś kolizji... :icon_razz: qdlaty2004 - jeśli chodzi zaś o zdkjęcie przedniego koła bez podnośniczka to - jeśli masz kanał postaw moto na centralnej stopie na kanale i delikatnie obciąż tyl moto - i po sprawie. Jeżeli zaś nie posiadasz kanału to... można to zrobic na bocznej stopce - tylko,że wtedy potrzebna jest pomoc drugiej osoby - trzeba przechylić moto na stopce i poprosyu wyciągnąć koło i odstawic na stopki centralny - może brzmi to dość dziwnie ale ja tak robiłem w mojej 750 i bez problemu dało rade. tym bardziej,że 535 jest lżejsza od 750 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi