bartic Opublikowano 17 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2006 mam pytanie do was.jak często sprawdzacie luzy zaworowe i jak często je regulujecie? konkretnie chodzi o wydechowe pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konik Opublikowano 18 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2006 Hejka.Cicho u was panowie - serio. Widze ze wiele mnie omija odkad wyjechalem. No ale mam nadzieje ze jakos kiedys nadrobie. Tak na szybko to chcialbym podziekowac za przyslanie naszywek. Wielgasne DZIEKI. OD razu czuje sie lepiej w mym ulubionym motocyklowym barze :) PozdrowkaKonik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaka Opublikowano 18 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2006 jest cicho ponieważ jeszcze się jeździ :) ;) , a dziś był wspaniały dzień do tego pozdrawiam kaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agnes535 Opublikowano 18 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2006 No właśnie - dzień wspaniały, a mnie dzisiaj moja virażka pierwszy raz zawiodła :buttrock: . Rozrusznik padł na amen. Myślałam, że jeszcze chociaż raz przed zimą dane mi będzie przeczyścić wydechy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcysiek Opublikowano 18 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2006 A ja nawinąłem dziś z 70 km i było cudownie tak sobie pośmigać. A spotkałem tylko jedno moto jadące z naprzeciwka, aż obaj zatrzymaliśmy się i chwile pogadaliśmy. W czwartek będę w Kletnie i wznawiam temat spotkania miłośników Virago, będę pytał o mozliwości w dniach 21-22 kwietnia 2007r . Pozdrawiam... :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qdlaty2004 Opublikowano 18 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2006 ach ten rozrusznik popsuł Ci pewnie chumor? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agnes535 Opublikowano 19 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2006 ach ten rozrusznik popsuł Ci pewnie chumor? Popsuł, popsuł. Tym bardziej, że zorganizowałam sobie pracę tak, żeby trochę pośmigać. Wpadłam do garażu już przebrana do jazdy, przekręcam kluczyk na ON, a tu niiiiiic. Myślę - no tak długo stała opuszczona, to i akumulator padł. Jeszcze nie daję za wygraną - podłączam prostownik. Odczekałam pół godz. no i.... szczęka mi opadła. Prad już był, ale zamiast kręcić, to było tylko takie bzzz. Stwierdziłam, że już sama więcej nie podziałam. Ze spuszczoną głową opuściłam garaż. Teraz czekam aż mój mąż ją zreanimuje.Ciekawe, czy jeszcze w tym roku się powtórzy taka pogoda? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcysiek Opublikowano 19 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2006 Ciekawe, czy jeszcze w tym roku się powtórzy taka pogoda? :) A śmigało się dziś wspaniale.Pogoda wiosenna...marzenie... ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 20 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2006 Myślę - no tak długo stała opuszczona, to i akumulator padł. Jeszcze nie daję za wygraną - podłączam prostownik. Odczekałam pół godz. no i.... szczęka mi opadła. Prad już był, ale zamiast kręcić, to było tylko takie bzzz. Może to jednak nie rozrusznik, bo pół godziny ładowania dla aku to troszkę mało. Na kontrolki wystarczy ale żeby pokręcić silnikiem to musi być rzeczywiście naładowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAFAL Opublikowano 20 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2006 Agnes 535 naładuj porządnie aku (8 godzin małym prądem) bo tak jak wspomniał Krasnal pół godziny to troche za mało a wtedy gwarantuje Ci że rozrusznik nie będzie robił bzzzzzzzzzz :clap: Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dymsha Opublikowano 20 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2006 Agnes 535 naładuj porządnie aku (8 godzin małym prądem) bo tak jak wspomniał Krasnal pół godziny to troche za mało a wtedy gwarantuje Ci że rozrusznik nie będzie robił bzzzzzzzzzz :icon_rolleyes: Pozdrawiam.Dokładnie Agnes. Jak wcześniej nic nie było, a po małym ładowaniu jakieś bzzzzzzzz, to stawiam na aku. Może w ogóle już jest słaby i nie trzyma parametrów, to krótkie ładowanie na niewiele się zda. Pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agnes535 Opublikowano 20 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2006 (edytowane) No niestety chłopaki, ale to nie aku. Ja go zostawiłam pod prostownikiem na jeszcze 12h i nic. Już wcześniej ten rozrusznik coś szwankował. A najlepsze jest to, że okazuje się, że rozrusznik też jest ok. Tylko podobno jakieś sprężynki gdzieś pod, czy coś trzeba podgiąć (kolega to robił ze swoją i potem zagadała), więc może i moja przemówi. Na razie muszę skombinować ściągacze, żeby się dostać głębiej. Poczekamy - zobaczymy. Edytowane 20 Listopada 2006 przez agnes535 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrewMXR Opublikowano 20 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2006 Witam !Dzisiaj stalem sie szczesliwym wlascicielem Virago 535 ! Udalo mi sie nawet nawinac pare kilometrow ;) i zaprzyjaznic z nowym nabytkiem :( Oby maszyna sprawowala sie tak caly przyszly sezon :) Pozdrawiam milosnikow Virago ! I do zobaczenia na trasie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaka Opublikowano 20 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2006 Dzisiaj stalem sie szczesliwym wlascicielem Virago 535 ! Udalo mi sie nawet nawinac pare kilometrow i zaprzyjaznic z nowym nabytkiem Oby maszyna sprawowala sie tak caly przyszly sezon Pozdrawiam milosnikow Virago ! I do zobaczenia na trasie... witam i do zobaczyska na drodze. mam nadzieję , że jeszcze pogoda się utrzyma , w tamtym roku śmigałem jeszcze na pierwszym śniegu. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartic Opublikowano 20 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2006 ok, może zadam pytanie inaczej :icon_razz:czy ktoś z was robił w tym sezoni regulację zaworów? i czy miał luzy za duże czy za małe pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi