marcysiek Opublikowano 24 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2006 Strasznie cicho wśród posiadaczy Virago.... Shadow nas biją... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deathraw Opublikowano 24 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2006 Bo shadowy już zimują a my jeszcze jeździmy więc na forum czasu nie ma:PA tak szczerze mówiąc to też to zauważyłem,napewno się jeszcze odrodzi ten temat trzeba tylko trochę czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 25 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2006 Strasznie cicho wśród posiadaczy Virago.... Shadow nas biją...Bo 535 się nie psują... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcysiek Opublikowano 1 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2006 W zwiazku z faktem, że zimno za oknem jak cholera i juz cienko ze śmiganiem na moto, ponawiam temat zorganizowania małego spotkanaka miłośników Virago gdzieś w okolicach wiosny - proponuje termin 20-21.04.2007r w Kletnie w znanym chyba forumowiczom lokalu. Będę tam w dniach 23-24.11.2006r i mógłbym coś wstępnie zaklepać. Gdyby były jakieś inne sugestie co do terminu lub miejsca to proszę o merytoryczną dyskusję. Przypomniam tylko odnośnie terminu,że w w dniach 1-3.05.07 w Kletnie organizuje zjazd EKG i knajpa będzie zajęta. Pozdrawiam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaka Opublikowano 5 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2006 całkiem dobry pomysł, tylko ja mam do kletna 500 km. i rodzina chce jechać ze mną. jak nazywa się ta knajpa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartic Opublikowano 5 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2006 bikers choice. jak na zdjęciu :icon_rolleyes: polecam! jestem za takim spotkaniem!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drobi Opublikowano 5 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2006 :wink: kupię sissbar do virago 535 :) używany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaka Opublikowano 5 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2006 jest ok.tylko termin może przesunąć trochę dalej, gdyż ponieważ jężeli będzie jeszcze zimno to 500 km jak zrobię to się potem ......... :icon_biggrin: kaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qdlaty2004 Opublikowano 5 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2006 nono troszke poźniej, bedzie bezpieczniej bo z ta pogoda to u nas wielka niewiadoma, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deathraw Opublikowano 5 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2006 (edytowane) Jak nie będzie zimno, z maszyną nic się nie stanie i tacie terminy będą pasować(nie będzie miał natłoku pracy) to spotkamy się w Kletnie:] Edytowane 5 Listopada 2006 przez Deathraw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 6 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2006 Termin dobry, przecież to tylko tydzień przed majem więc temperatury będą dobre :) inną kwestią pozostaje deszcz, ale przecież parę kropel nikomu nie zaszkodziło :) O ile przywitacie mnie na większej "siostrze"?? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcysiek Opublikowano 6 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2006 Termin dobry, przecież to tylko tydzień przed majem więc temperatury będą dobre :icon_mrgreen: inną kwestią pozostaje deszcz, ale przecież parę kropel nikomu nie zaszkodziło :lapad: O ile przywitacie mnie na większej "siostrze"?? :)No widze, że paru chętnych juz jest. Pogadam z włascicielem knajpy, ewentualnie o dwóch terminach tym podanym przeze mnie lub ewentualnie 11-13.05.2007r. Wiadomo jednak, ze z pogodą zawsze może być różnie czy wcześniej czy później, nie ma reguły. Poustalam też miejsca noclegowe i kazdy indywidualnie będzie mógł sobie zamówić. Zresztą o szczególach jeszcze zdążymay pogadać. O knajpce możecie dużo sie dowiedzię wpisując w wyszukiwarce słowo KLETNO. Dużo, łącznie z fotami jest podane w temacie EKG. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deathraw Opublikowano 6 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2006 http://www.jaskinia.pl/bikerschoice/index.html tu znalazłem stronę knajpy.Fajnie urządzona i niedaleko jaskini niedźwiedziej(niestety z tego co pamiętam wejście do niej 2 tygodnie wcześniej trzeba zarezerwować).Zapowiada się dobra zabawa:D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcysiek Opublikowano 8 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2006 Termin dobry, przecież to tylko tydzień przed majem więc temperatury będą dobre :D inną kwestią pozostaje deszcz, ale przecież parę kropel nikomu nie zaszkodziło :crossy: O ile przywitacie mnie na większej "siostrze"?? :DKrasnal, Virago to Virago i nie wazne jak duża pojemność, bedziesz mile widziany. Ja jestem za terminem kwietniowym,ale jak beda inne propozycje to tez bede za, byle nie za późno. W czerwcu planowany jest wypad na podbój wschodu pod dowództwem Kamandira Tomek Kulik, moze też się przyłączy ktoś z grona Virago. Szczegóły w temacie "Podróże"...Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deathraw Opublikowano 12 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2006 (edytowane) Czy da się jakoś wydłużyć skok tłoka w xv535??I czy polepszyłoby to klang jakby były puste wydechy?Może trochę fantazjuję ale fajnie by było troche poprawić charakterystkę silnika i to buczenie na wyższych obrotach.Pozdrawiam! Edytowane 12 Listopada 2006 przez Deathraw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi