qdlaty2004 Opublikowano 3 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2006 7 tyś. na 92 rocznik to dziwne i to bardzo !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trol Opublikowano 3 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2006 naprawdę ma 7 tyś i tak wygląda ponieważ dziadek w holandii po bułki nim jeździł a stał przyjryty kocem nie używany ok roku czasu :icon_mrgreen: nom a powiedzcie mi jakie najlepiej świece do virażki 535 ? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 3 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2006 (edytowane) Ja miałem NGK BPR7ES - możesz sprawdzić na http://www.ngkpartfinder.co.uk/motorbikes_scooters.phpA w te bułki i kocyk to też bym za bardzo nie wierzył :icon_mrgreen: nie jest to niemożliwe ale baaaardzo zastanawiające. Edytowane 3 Października 2006 przez krasnal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trol Opublikowano 3 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2006 a powiedzc ie mi czym najlepij przygotowac dekle do polerowania woskiem zielonym. Bo mam takie jakby taką białą szadzią pobrudzone od stania bo motorek stał długo, jak ktoś robił takie coś to czym ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaka Opublikowano 3 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2006 a powiedzc ie mi czym najlepij przygotowac dekle do polerowania woskiem zielonym. Bo mam takie jakby taką białą szadzią pobrudzone od stania bo motorek stał długo, jak ktoś robił takie coś to czym ? nie wiem czym czyścić,są różne opinie, ale uwierz mi że to nie od stania.Moją jak kupiłem(też rocznik '92) miała na liczniku 36tyś. i też był nalot gość od którego kupywałem powiedział że nalot zrobił się o dłuuuugich tras przy wysokiej temperaturze (ale czy to prawda - nie wiem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ilek Opublikowano 3 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2006 Witam! Mam problem prawdopodobnie z łańcuszkiem rozrządu chciałbym sie dowiedziec jaki przebieg wytrzymuja? słysze z pierwszego cylindra od przedniego koła klekot imysle że to jet to? można go trochę naciagnąć, co o tym myslicie? Cytuj Pozdrawiam Ilek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 4 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2006 Z tego co wiem to co 50tys km do wymiany są pierścienie i właśnie łańcuszki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ilek Opublikowano 4 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2006 Wow ale ja mam dopier 27tyś tylko nie wiem czy autentyczny :) Wow ale ja mam dopier 27tyś tylko nie wiem czy autentyczny :( ale stan motocykla na to wskazuje :) Cytuj Pozdrawiam Ilek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trol Opublikowano 6 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2006 (edytowane) właśnie koledzy powiedzci mi jak to jest jeżeli nie chcodzi mi jeden cylinder a gaźnik no tak był w miare przezczyszczony no i po czyszczeniu chodził z 20 min no i na drugi dzien po odpaleniu już nie chodził ??? no i w tym cylindrze co nie chcodzi świeca jest sucha ?? nie wiecie co może byc przyczyną czy to coś poważnego czy trzeba tylko dokladnie gaźnikj oczyścic ???? pozdrawiam i czekam odpowiedzi :biggrin: aha no i mam nieuregulowany gaźnik chodzi na wysokich obrotach czy to ma coś do tego ??? Edytowane 6 Października 2006 przez trol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dadomin Opublikowano 7 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2006 Witam,Brat miał uślizg moja virago i pogiął mi gmole; przy okazji zniszczył obudowę lampy (klosz jest cały); złamał także manetkę od sprzęgła no i samo jej mocowanie :clap: :buttrock: No i stad moje pytanie czy ktoś nie ma na sprzedaż któraś z tych części wyrazie czego propozycje najlepiej ze zdjęciami proszę na emaila [email protected]HELPDZIEKI I POZDRAWIAM NO TO ZEM PRZYSNAL!!!!!!! Czy jest szansa na zamówienie naszywek Tylko proszę nie mówcie ze nie :offtopic: Ten temat obserwowałem dawno temu jak się rodził pomysł zrobienia naszywki ale później wyjazdy służbowe ograniczony dostęp do netu no i się zagapiłem o jakiś miesiąc a szkoda jak jeszcze można to ja się pisze na 2 sztuki!! :icon_mrgreen: pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trol Opublikowano 7 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2006 koledzy już ok przeczyściłem tylko gaźniki w swojej virażce i znowu chodzi jak burza na dwóch cylindrach :icon_mrgreen: pozdrawiam i dzieki !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartic Opublikowano 8 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2006 mój fotoporadnik z wymiany sprzęgła rozrusznika tutaj: http://forum.motocyklistow.pl/index.php?showtopic=59030 pozdrawiam i powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qdlaty2004 Opublikowano 20 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 jak tu cicho , co tam u Was słychać??? szykujecie się do zimowania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcysiek Opublikowano 21 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2006 jak tu cicho , co tam u Was słychać??? szykujecie się do zimowania?Eksces założył nowy temat "UWAGA!!Wszyscy posiadacze i miłośnicy VIRAGO!!" i tam też trawa wymiana myśli na temat Virago.A szkoda, że się to rozdrabnia.Moze skoncentrujemy się w jednym miejscu - to byłoby chyba najlepsze rozwiązanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deathraw Opublikowano 22 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2006 jak tu cicho , co tam u Was słychać??? szykujecie się do zimowania?No niestety trzeba w końcu mrozy tuż tuż.To będzie pierwsza zima motorku więc wszystko co choć troche koroduje jak np błotniki czy bak trzeba dać do porządnego malowania.Resztę czyli silnik, skrzynia to wazeliną zakonserwować?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi