dangel Opublikowano 7 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2006 mam pytnie spada mi lewa rączka i niestety co jakiś czas muszę ją wbijać spowrotem(czsami podczas jazdy). Jak najlepiej ją przytwierdzić?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woody Opublikowano 8 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2006 Witam.Mam taki kłopot z Virago 535 z 2000 r : Podczas operowania kierunkowskazami włączają się światła awaryjne.Czy to jest jakaś funkcja alarmu (Patrol Line) ? Czy można jakoś spowodować żeby się nie włączały?Pozdrówko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witnia Opublikowano 8 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2006 ;) wlasnie stałem sie szczęsliwym posiadaczem VIRAGO :) :( :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qdlaty2004 Opublikowano 9 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2006 Gratuluję i witaj w gronie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartic Opublikowano 10 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2006 no to pochwal się witnia zdjęciami!!!gratuluję!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beti Opublikowano 10 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2006 a temat naszywki stanal;(czyzby mial ponownie ruszyc po wakacjach?? Pozdrawiam Cytuj http://bikepics.com/members/beti/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qdlaty2004 Opublikowano 10 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2006 no właśnie jak tam nasza naszyweczka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaka Opublikowano 11 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2006 Mam taki kłopot z Virago 535 z 2000 r : Podczas operowania kierunkowskazami włączają się światła awaryjne.Czy to jest jakaś funkcja alarmu (Patrol Line) ? Czy można jakoś spowodować żeby się nie włączały? jeżeli nie masz funkcji ,,awaryjne'' (starsze modele) to jest to prawdopodobnie zwarcie na przekaźniku mam pytanko jak rozpoznać czy mam wersje europejska czy też amerykańską? również wersja amerykańska ma mniejszą średnicę rurki z której zrobiona jest kierownica(chyba 3/4 cala) a temat naszywki stanal;( ciągle czekam na ostateczną wersjękoszt ,,przygotowania'' haftu 130,00 złi w zależności od ilości naszywek na rękę od 13 do 26 zł (30/5 szt.) wlasnie stałem sie szczęsliwym posiadaczem VIRAGO witamy i do zobaczenia w drodze. KaKa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dangel Opublikowano 11 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2006 witamzaczęło mi coś stukać po prawiej stronie na wysokość podnóżka lub nawet w silniku(nie jestem pewien).Właśnie poza normalnym stukotem który jest dopuszczalny jest jakiś jeszcze jeden dodatkowy. takie jakby klikanie. W sumie to nie wiem jak opisać ten dzwięk ale jest niepokojący proszę o pomoc pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woody Opublikowano 11 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2006 Dzięki KAKA za odzew :flesje: .Naród najbardziej naszywkami zajęty :) Czy mógłbyś trochę rozwinąć wypowiedź? Zwarcie na przekaźniku kierunkowskazów? Czy jakimś ogólnym przekaźniku? Gdzie tego szukać-lewa puszka? Czy można to jakoś obejść/naprawić? PozdrówkoWoody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qdlaty2004 Opublikowano 11 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2006 a klika Ci przy wciśniętym sprzęgle czy normalnie na luzie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eksces Opublikowano 12 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2006 hej ludziska, przepraszam ze ten projekt nie moze sie zfinalizowac ale jestem ostatnio troszke zarobiony. wlasnie skonczylem robote (3.15 w nocy) a wstaje do roboty o 6.30 wiec jest srednio:) jutrzejszy wieczor mam wmiare wolny, jakies 3 godzinki to moze w koncu uda mi sie przysiasc. ja tez mam taka mala firme co robi naszywki na oku wiec tez sie dowiem o ceny i porownamy zeby nie przeplacic. trzymajta sie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dangel Opublikowano 12 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2006 a klika Ci przy wciśniętym sprzęgle czy normalnie na luzie ? to mi się zdarza kiedy już silnik jest rozgrzany i jadę na biegu, nawet kiedy jadę na biegu i nie dodaję gazu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypfk Opublikowano 13 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2006 szykuje sie do kupna virówy ile maszynka pali?? i jak sie kasuje luzy zaworowe (płytki, dzwignie, a moze hydraulika)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dangel Opublikowano 13 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2006 szykuje sie do kupna virówy ile maszynka pali?? mi pali około 5 l na 100 km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi