eksces Opublikowano 13 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2006 jestem jestem.. tak zesmy pojezdzili w sobote ze potem nie uswiadczylem snu z niedzieli na poniedzialek zeby sei wyrobić:wink: a teraz to jeszcze odsypam:) jak sie nie wyrobie to wysle ci potem pocztą:biggrin: bo z tego co widze z tematu to pozostaje poprawić literke "i" do panny sie przyzwyczailem i raczej zostanie:) no i wycackać wersje finalną na kompie:) projekt byl od poczatku robiony z mysla o ramieniu, MC to niestety czesto straszne pajace i nie warto sie z nimi szarpac bo jak atakuja to stadnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartic Opublikowano 14 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2006 (edytowane) eksces wpadaj do 'szkola jazdy' tam dałem część zdjęć z naszych wariacji sobotnich. wszystkie zdjęcia ma dangel (albo ja na płytce, ale spadam do holandii)pozdrawiam Edytowane 14 Czerwca 2006 przez bartic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qdlaty2004 Opublikowano 19 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2006 a co tu tak cicho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konik Opublikowano 19 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2006 SESJA ;) Powinni tego zabronic :lapad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartic Opublikowano 19 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2006 konik... patrz pozytywnie :P sesja :lapad: nie dla idiotów ;) pozdro!! :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qdlaty2004 Opublikowano 20 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2006 eksces wydumałeś już coś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dadomin Opublikowano 20 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2006 Witam! :banghead: to dla pomyslodawcy naszywki!!obejzalem no i ten ostatni projekt mi sie podaoba ta kontrowersyjna kobitka tez fajnie wyglada ale odnioslem wrazenie ze gesto na tej naszywce jest tzn te plomienie moze mniej ich powinno byc sam napis virago powinien byc bardziej wyeksponowany a reszta(plominienie) to tylko dodatki ktore obecnie zaciemniaja troszke no moze kolorystyka lub sam rozmiar naszyki cos zmieni i jeszcze wyeksponuje napis nie wiem ja nie mam duszy artysty to tylko moja prywatna i skromna uwaga!w kazym razie pomysl super i jak co to ja tez bym sie na to pisal :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beti Opublikowano 20 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2006 Naszego kolege, ktory zajal sie eysunkiem pochlonela chyba sesja:):buttrock::)Koncz ta sesje i wracaj tutaj do nas....bo juz sie niecierpliwimy:D Pozdrawiam Cytuj http://bikepics.com/members/beti/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eksces Opublikowano 21 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2006 ano.. sesja:/ a na dodatek komputer mi sie caly spalil bo oberwal piorunem w zeszly piatek :/:/ :icon_mrgreen: pech to pech... takze internet mam z doskoku tylko. prosze wiec o cierpliwosc:) w koncu co nagle to po diable :wink: postaram sie zrobic ta finalna bardziej czytelna wersje jakos przez weekend jak sie udapozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dangel Opublikowano 23 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2006 (edytowane) naszywaka jest zajefajna ;) PS bartic: wklepuje MC w szukaniu i nie znalaznło mi tego tematu??jeśli możesz to podrzuć mi linka, dzięki Edytowane 23 Czerwca 2006 przez dangel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaka Opublikowano 23 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2006 Witamdostałem odpowiedź od hafciarza:przygotowalnia 130,oo zł10szt. około 31,00 zł30szt. około 27,00 złcena była robiona pod naszywkę na plecy, ale w związku ze związkiem ;) muszę zapodać nowe wymiary i cena pewnie będzie niższazostają koszty wysyłki,których jeszcze nie sprawdziłemno i oczywiście projekt ostateczny :banghead: KaKa p.s.ja też spaliłem laptopa :banghead: K. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ilek Opublikowano 23 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2006 Witam! Mi także nic nie znalazło w wyszukiwarce, podajcie linka! A jednak znalazło ;) http://forum.motocyklistow.pl/index.php?showtopic=7&st=0 Cytuj Pozdrawiam Ilek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dangel Opublikowano 24 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2006 dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qdlaty2004 Opublikowano 28 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2006 PROBLEM !W mojej Virówce podczas jazdy na 4 , 5 biegu pojawiła się dziwny objaw: przy dodawaniu gazu zaczyna się dławić /tak jakby odcinało się paliwo/ co to może byc ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x. Maślak Opublikowano 28 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2006 Na ciepłym silniku? Jeśli tak, to powodów może być wiele: od zaworów do wyregulowania, przez zafajdane świece (może np. zgasiłeś ją kiedyś nierozgrzaną NGK poszły spać?), aż po awarię membran/y ze starości w gaźnikach (to ostatnie najkosztowniejsze). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi