jannikiel Opublikowano 13 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2004 Mimo ze jestem fanem Ducati , to koledze proponuje ZRX 1200, wyrywa asfalt jeszcze lepiej niz Bandit 1200, szczegolnie jak ma wydech np.D&D+zmienione dysze + filter powietrza:-))) .na Ducati trzeba amatora i jesli nie jestes zdecydowany to sobie daruj, by uniknac rozczarowan- tu nie moze byc lipy, albo jestes Ducatisti, albo nie:-))). Pozdr. Janek. P.S. Wczoraj testowalem z bratem ZRX 1200-2001 rok kontra GSXR 750-2002 rok, brat wygral- ale on wygralby ze mna na WSK, ale tez byl pod wrazeniem jak 1200 wyrywa z niskich obrotow:-))))). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yogi Opublikowano 13 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2004 a jezdziles b12? zdziwilbys sie jak on sie zachowuje po wymianie tego zestawu o ktorym piszesz (i paru innych rzeczy). nie podoba mi sie ta kwadratowa owiewka z przodu, i jest dla mnie jakis taki niezgrabny. ale nie ma co sie sprzeczać, niech każdy sam oceni i wybierze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 14 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2004 Banditem 1200 tez jezdzilem- jest odrobine slabszy no i hamulce ma slabsze, ale po zainwestowaniu paru zlotych tez niezle zapier....., o dziwo starsze Bandity sa deko mocniejsze ciekawe dlaczego??Janek.P.S. Standardowy Bandit 1200- 1998 ma co najmniej 106 KM spod kola, a juz 2002 ma 101 KM spod kola, dla porownania ZRX 1200 ma 113 KM spod kola- porownanie wg. Motorcyclist, Cycle World, Motorcycle Consumery, 2Trochoi - oczywiscie porownywano motocykle standardowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yogi Opublikowano 14 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2004 moze to kwestia jakis zaostrzonych przepisów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 14 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2004 Pewnie tak. Bardziej podoba mi sie ZRX 1200- ale to z sentymentu do lat mojej mlodosci gdy w amerykanskich wyscigach Supermotocykli wygrywal Eddi Lawson- mialem w Internacie na scianie taki zabojczy plakat z Eddim i Kawasaki Z1-900, od mego kuzyna z Hameryki:-))) , o ktory boje toczylem z kierownikiem internatu(starym betonem partyjnym- nie mogl scierpiec roznych imperialistycznych akcentow). Szkoda ze ten plakat nie przetrwal do naszych czasów.Janek.P.S. Łza sie w oku kreci jak sobie przypomnę, jak na starej Wsk udawałem Eddi Lawsona goniacego" Wayne Raineya "na zdezelowanej Mz-ecie:-)))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 15 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2004 w sumie to Monstera 900 należało by porównywać z Banditem 600 Porównanie V2 z R4 o wiekszej pojemniści mija sie z celem bo V2 z definicji jest na przegranej pozycji. Taka jest jednak zasada i z tego powodu przez wiele lat w WSB startowały V2 do 1000ccm i R4 do 750ccm. Porównanie V2 i R4 i tej samej pojemności daje przewage V2 jedynie w masie i przez to łatwości prowadzenia. Osiągi zawsze będą przemawiały za R4. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi