Gość Lukass Opublikowano 4 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2006 ER5 jak ER5... nie gustuje w tego typu moto, ale za to bardzo chwale ten silnik, dlamnie osobiście to jest naprawde SILNIK pisany dużymi literami. Produkowany od 85 roku z niewielkimi zmianami wciąż cieszy posiadaczy i chyba nadal jest produkowany. Konstrukcja ponadczasowa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wochu Opublikowano 31 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2007 Pytanie do tematu. Wszedzie pisza dla niskich osob ok, a dla kogos kto ma 182cm wzrostu? pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fcziom Opublikowano 31 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2007 er 5 na dłuższe trasy??co wy no to??gdyby nie miał bebna z tyłu...ech Cytuj http://bikepics.com/members/fcziom/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lukass Opublikowano 31 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2007 Bęben nie jest silnym punktem tego motocykla, ale motocykl nie jest aż tak ciężki by był duzy problem z jego zatrzymaniem. Najprostszym rozwiazaniem są przewody w stalowym oplocie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wochu Opublikowano 31 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2007 Hampel myslalem zeby nawet wymienic od czegos innego... ale czy przy wzroscie 182 jest dobra pozycja?? bo na GS wygladam jak na motorynce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lukass Opublikowano 31 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2007 Jesteś z Poznania - z dużego miasta, poszukaj ludzi którzy posiadaja ER, idz moze do salonu, komisu, przysiądz się i wtedy ocenisz czy jest Tobie wygodnie czy nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vatzeque Opublikowano 1 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2007 Hampel myslalem zeby nawet wymienic od czegos innego... ale czy przy wzroscie 182 jest dobra pozycja?? bo na GS wygladam jak na motorynce...Nie miałcz. Ja mam 184 i po 200km nic mi nie ma. A jak wyglądam? Jak kozak! :biggrin: Cytuj Szkolenia motocyklowe, Żory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ruso Opublikowano 1 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2007 (edytowane) Hampel myslalem zeby nawet wymienic od czegos innego... ale czy przy wzroscie 182 jest dobra pozycja?? bo na GS wygladam jak na motorynce... Nie kokietuj "olbrzymie"... Ja mam 185cm i spoko śmigałem na ER5. Swoją drogą taki np. Suzuki Bandit ma prawie identyczne wymiary... Edytowane 1 Lutego 2007 przez ruso Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Breżniew Opublikowano 1 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2007 Hampel myslalem zeby nawet wymienic od czegos innego... ale czy przy wzroscie 182 jest dobra pozycja?? bo na GS wygladam jak na motorynce... Nie rozsmieszaj mnie , dobrze że nie na rowerze. Ja mam 185 i śmigam bez problemu. GS wcale nie jest taki mały. Owszem pozycja moze nie jest zbyt komfortowa ale w sportach jest jeszcze gorzej . To nie choper . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edison Opublikowano 2 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2007 Ja mam 193 cm i 107 kg wagi i też wyglądam jak kozak na mojej ER 5 :icon_mrgreen: Pozdrowienia :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabaniero Opublikowano 2 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2007 To chyba jedyny pozytywny aspekt posiadania niepozornej postury...mam 180 wzrostu i 70 kg wagi..w sam raz na motocykl...nogami sięgam ziemi...mała masa... większa prędkość ...a jakie oszczędności na paliwie :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
davgor Opublikowano 2 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2007 To chyba jedyny pozytywny aspekt posiadania niepozornej postury...mam 180 wzrostu i 70 kg wagi..w sam raz na motocykl...nogami sięgam ziemi...mała masa... większa prędkość ...a jakie oszczędności na paliwie :icon_rolleyes: heheh, ja mam 179 wzrostu i 57 wagi, :icon_eek: , za paliwo prawie nic nie płacę, czasem tylko zwiewa z moto :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wochu Opublikowano 9 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2007 A powiedzie mi jakie macie 3 pierwsze numery silnika ? ER5 EX5 ? i z jakiego roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MirU Opublikowano 8 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2007 Witam! Od niedawna przesiadłem się na ER piątke i jak narazie maszyna sprawuje się super, osiągi są si ( tymbardziej po przesiadce z GZ 125:D). Hample to dokuczliwa sprawa ale zamontowałem Goodridge w stalowym oplocie i już jest lepiej :notworthy: Pozdrawiam wszystkich posiadaczy ER5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wochu Opublikowano 9 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 Pytanko o kolor kabelkow do podlaczenia kierunkowskazow z tylu, motocykl z UK pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi