konrad1f Opublikowano 3 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2004 po czym wnosicie że to 400tka?ja tam widze 750tkę Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Occult Opublikowano 3 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2004 po czym wnosicie że to 400tka?ja tam widze 750tkę A po czym wnosisz, ze to 750 :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 3 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2004 po czym wnosicie że to 400tka? ja tam widze 750tkęTo chyba zle widzisz :) Przypatrz sie dobrze na plastik tylny,tarcze hamulcowe no i sam wzor malowania na baku.Po za tym na oko widac ze to VFR400,a moto to jest popularne w Japoni,bardziej niz 750 a ten filmik prawdopodobnie pochodzi z Japoni bo same japonskie twarze widze :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 3 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2004 sorki-biję się w pierś :lol: fakt-dopiero teraz przejżałem Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vasiliy Opublikowano 3 Grudnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2004 ok, zwracam honor. racja, nigdy nie jezdzilem na przecinaku. dla mnie to fajnie poprostu wyglada co gosc robi, nie moge sie poprostu zgodzic z stwierdzeniem ze to jest "nic trudnego". mysle ze gosc jednak musi miec przynajmniej ponadprzecietne mozliwosci. a tak wogole to sorki za uniesienie, jakas hustawke mam dzis.p.s. a co do chopkow to na nic innego bym tego nie zamienil ! ! !Pozdrawiam'vasiliy' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POM Opublikowano 3 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2004 ten link do gości z lublina nie działa, może zapodaj ten z filmem, żeby nie było nieporozumień nie dlatego że niedowierzam bo widziałem ich wyczyny, tylko z checi obejrzenia byc może czegoś co jeszcze nie widziałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 3 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2004 ten link do gości z lublina nie działa, może zapodaj ten z filmem, Kurcze,cos im sie stronka zepsula.Trzeba sprobowac innym razem.A na filmach chyba tego nie ma.Ale nie jestem pewny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KML Opublikowano 3 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2004 No, no całkiem fajnie mu tu wychodzi, nie zdecydował bym się na wyścig w korku miejskim z tym typem. :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pierzak Opublikowano 3 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2004 dzięki dofo mogłam zobaczyc ten filmiki...wow :eek2: chłopaczek jest niesamowitywielkie brawa dla niego musiał baaaardzo dłuugo ćwiczyć ta trase Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 4 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2004 spoko. (ogolnie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
?ukasz_ Opublikowano 5 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2004 Teoretycznie to nic wielkiego ale praktycznie troche ćwiczeń potrzeba. P.S. A tak swoją drogą to chciałbym tak zapylać na 1,5 roku na egzaminie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dofo Opublikowano 5 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2004 Ciekawe czy egzaminator uwalilby delikwenta za np. "Stwarzanie niebezpieczenstwa podczas jazdy". Bo teoretycznie na zdajac kategorie "B" tez mozesz wykonac parkowanie rownolegle poslizgiem kontrolowanym, albo inne bajery. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DuroSiedlce Opublikowano 5 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2004 kopara mi opadła do samej podłogi. :namoto: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
?ukasz_ Opublikowano 5 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2004 Ops.. nie pomyślałem, możliwe, że by uznał to za stwarzanie zagrożenia, ale cóż... po egzaminie to już można :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Enduro Opublikowano 5 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2004 SiemaMi sie zassało ale sie odtwarzać nie chce! :x Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi