huck Opublikowano 3 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2003 Co z tymi Gaźnikami? Nikt nie jeździł? Na to wygląda że będę pionierem.czeposzukaj w archiwum pl.rec.motocyklepod adresem www.news.motocykle.org adrsu mailowego do gostka co miał nicka ZOMOfacio jezdził dnieprem z gaznikami od etki.pozdroohuck Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pipcyk Opublikowano 3 Marca 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2003 Jak mu to wychodziło?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stasiu Opublikowano 19 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2003 Chciałem tylko spytać cz jest sęs zakładania do Dniepra uralowskich gażników?Gdzieś słyszałem,że może to nie zmienia osiągów,ale zmniejsza spalanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huck Opublikowano 20 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2003 Chciałem tylko spytać cz jest sęs zakładania do Dniepra uralowskich gażników?Gdzieś słyszałem,że może to nie zmienia osiągów,ale zmniejsza spalanie.ROTFL :D)))ales mnie rozwalił nie ma róznicy to te same gazniki z tymi samymi dyszami :Dpozdrooohuckzapraszam na www.motorz.motocykle.org najlepsza strona o ruskach :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stasiu Opublikowano 21 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2003 Właśnie tego chciałem sie dowiedzieć.A jeśli chodzi o moją znajomość mechaniki Rusków,to jestem kompletnym neofitą.W związku z tym dość czesto będę zadawał pytania dla wielu banalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pipcyk Opublikowano 24 Marca 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2003 Właśnie tego chciałem sie dowiedzieć.A jeśli chodzi o moją znajomość mechaniki Rusków,to jestem kompletnym neofitą.W związku z tym dość czesto będę zadawał pytania dla wielu banalne. Nic się nie przejmuj po to jest właśnie to forum-żeby się czegoś dowiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stasiu Opublikowano 24 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2003 Miło jest wiedzieć,że mogę liczyć na czyjąś pomoc.Wielkie dzięki wam wszystkim i tobie Pipcyk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stasiu Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2003 W końcu dowiedziałem się więcej szczegułów odnośnie tego o co pytałem.Przyznam,że moje pytanie było tak nieprecyzyjne,że aż głupie.Chodziło mi oto,czy zmiana gaźników M63T na te,które obecnie dawane są do Urali (bodajże M68) da odczuwalny efekt,czy bedzie raczej "sztuką dla sztuki"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pipcyk Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Witam. Oglądałem te najnowsze gaźniki do rusków. Maja okrągłą przepustnice. Gardziel jest w kształcie owalu. Prawdopodobnie da to lepszą reakcje na niskich obrotach. Wyglądają całkiem całkiem. Kosztują około 120 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stasiu Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Myślę o zaopatrzeniu się w jakieś lepsze od tych,które mam obecnie.Nowe jednak nie mogą być zbyt drogie (odwieczny problem z gotówką),oraz ich montaż musi być możliwy bez potrzeby przeróbek.Te uralowskie jak narazie są moimi fworytami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzaku Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Jeżeli chodzi o cenę gaźników i w ogóle nowych części do rusków, to na rynku najtańszy jest Leszek z Leżajska,a 120 zł. ,które napisał Pipcyk to ,za jeden ,czy dwa?Lechu za komplet chce 200zł.Jego nr telefonu mogę podać prywatnie ,albo można go znaleźć w ogłoszeniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pipcyk Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2003 No oczywiście że za jeden, na to wygląda że jest u tego Leszka taniej . To rzetelny człowiek ? ma ktoś jakieś doświadczenia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzaku Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Lechu jest w porządku ,znam go osobiście ,tak jak już pisałem jest najtańszy (z tego co porównywałem ceny z innymi).Brałem od niego części i nie robi żadnych wałków,można go spotkać na bazarach,zajmuje się też remontami,a jeździ emką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pipcyk Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Możesz mi podać telefon na PW ? i adres? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stasiu Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Też często biorę części od Leszka.Muszę przyznać,że to porządna firma.Tylko raz zdażyła się pomyłka,którą Leszek szybko naprawił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi