tomek9 Opublikowano 25 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2005 Tylko uważaj z tą zbroją żeby cię nie zwodzili przez pół roku że już ją wysłali a się okaże, że nikt tego nie wysłał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marlew Opublikowano 25 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2005 R6 bedzie gotowa dzisja na 18 jutro jade jeszcze kupic nowe buty -wybór padłna SIDI Vertigio ' date=' czekam na przesyłke ze zbroją bo podobno tam za goraco na skóre wiec bede jezdzil w zbroji - zbyt szanuje swoje zdrowie zeby smigac tylko w t-shircie :)[/quote'] Ile dajesz za zbroje? W Wawie jest fajna za 320... ale chyba i tak będę jechał w T-shircie jeansach i ochraniaczach na rolki :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek_7 Opublikowano 25 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2005 Marlew, powieważ jako jedyny jedziesz z Tankbagiem, więc może weźmiesz jakiś dyżurny litr oleju? Albo chociaż z pół? PS. MArek, dryndnij do Jacka, może coś mu się poukładało?!? PS2. PAnowie zbrojni: A kiedy planujecie jeździć w tych zbrojach? I gdzie poutykacie kurtki i spodnie? Cytuj Mózg elektroniczny będzie za nas tak myślał, jak krzesło elektryczne za nas umiera... (S.J. Lec) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marlew Opublikowano 25 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2005 Marlew' date=' powieważ jako jedyny jedziesz z Tankbagiem, więc może weźmiesz jakiś dyżurny litr oleju? Albo chociaż z pół? PS. MArek, dryndnij do Jacka, może coś mu się poukładało?!?[/quote'] Dla Pabla to trzeba bańkę wziąć do R6 :):):( a ja i tak 1 l wezmę to w razie czego sobie poradzimyKlocki wezmę dla Ciebie lub dla mniedo Jacka zadzwonię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo2x Opublikowano 25 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2005 Tylko uważaj z tą zbroją żeby cię nie zwodzili przez pół roku że już ją wysłali a się okaże' date=' że nikt tego nie wysłał...[/quote'] dla mnie sprawa jest prost ajezeli zbroja nie dojdzie do jutra do 16 tak jak obiecali to kupuja ja w rapidzie co prawda 100 drozej ale trudno - a przesyłki poprostu nie odbiore i tyle :) Maniek - jak to kiedy : jak sie zrobia gorąco to skore przypinam pod pająka i jade w zbroji a spodnie zostawiam skórzane - a na miejscu jak bedziemy smigac po okolicy to wogole skory nie bede zabieral - jeszcze docenisz moja zbroje :( Proponuje zrobic mini konfernecje na gg lub telefonicznie i ustalic kto bierze klucze kto spray itd bo po co kazdy ma brac to samo i obciazac motocykl niepotrzebnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marlew Opublikowano 25 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2005 Zarezerwowałem nocleg w hotelu Galicja w Dukli (jakieś 10-20 km od granicy) mamy pokój 3 osobowy za uwaga 90 pln :) aż się boje...Z kolację czekają do 21.00 więc musimy wyjechać o tej 17 z Wawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciechnowak Opublikowano 25 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2005 Tylko uważaj z tą zbroją żeby cię nie zwodzili przez pół roku że już ją wysłali a się okaże, że nikt tego nie wysłał... no coz, niezajarzył... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marlew Opublikowano 26 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2005 Zarezerwowałem nocleg w hotelu Galicja w Dukli (jakieś 10-20 km od granicy) mamy pokój 3 osobowy za uwaga 90 pln ;) aż się boje...Z kolację czekają do 21.00 więc musimy wyjechać o tej 17 z Wawy Jak napisałem ta rezerwacja już zrobiona ale... właśnie dostałem maila z hotelu Dobra na Słowacji nad zalewem gdzie nocowaliśmy wracając z Turcji w zeszłym roku...cyt"Ano jest volnĂ˝ 3 osobovy pokoj.Napiste, ci homĂĄm rezervovat.S pozdravom TrybulovĂĄ.00421 903 634 670" faktem jest że to jakieś 50 km dalej ale za to lepsze piwo, kolacja i poranna kąpiel w zalewie :) (i czesnakowa dla Mańka :( ) I teraz pytanie czy damy radę wyjechac o tej 17 i do powiedzmy 21 czyli w 4 godziny zrobić 400 km z tankowaniami i podlewaniem krzaków po drodze - jeżeli damy radę to ja osobiscie wolałbym tę Słowację zwłaszcza że namówiłem Pawła Borutę na spędzenie tam paru dni więc mógłby z kolacją zaczekać :(:);) więc??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo2x Opublikowano 26 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2005 Marek ja jestesm za słowacja - dla mnie zaden problem dojechac tam - zastanawiam sie tylko czy przyjezdzac do was do warszawy i razem pojedziemy czy smigac samemu i spotkac sie juz w hotelu na słowacji lub na granicy [ Dopisane: Wtorek Lipiec 26, 2005 10:00 am ]Tylko uważaj z tą zbroją żeby cię nie zwodzili przez pół roku że już ją wysłali a się okaże, że nikt tego nie wysłał... no coz, niezajarzył... no coz -pocałuj mnie w dupe :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek_7 Opublikowano 26 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2005 Postaramy się dać radę i dojechać... Cytuj Mózg elektroniczny będzie za nas tak myślał, jak krzesło elektryczne za nas umiera... (S.J. Lec) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo2x Opublikowano 26 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2005 Damy Rade Maniek - Ja od raan przyjezdzam do Marka do warszawy i jade z wami - takz epostaraj sie an ta 17 bo wiesz ze mam problem z swiatłami i po ciemku kiepsko mi si ejedzie ps a zabierasz ciemna szybke do kasku - jak zastanawiam si ejak j azapakowac zeby nie połamac i miec pod reka n awymiane ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marlew Opublikowano 26 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2005 Damy Rade Maniek - Ja od raan przyjezdzam do Marka do warszawy i jade z wami - takz epostaraj sie an ta 17 bo wiesz ze mam problem z swiatłami i po ciemku kiepsko mi si ejedzie ps a zabierasz ciemna szybke do kasku - jak zastanawiam si ejak j azapakowac zeby nie połamac i miec pod reka n awymiane ?? Pablo - mówiłem - po ciemku nie jezdzimy i to jest obligatoryjne! ja mam tylko ciemną szybkę i po zmroku nawet zegarów nie widzę...od 17 zaczynamy szukać w trasie noclegów tak zeby o 19 juz spokojnie pic winko na hotelowym tarasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 26 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2005 no coz -pocałuj mnie w dupe Załatwcie wymianę zdań na PW, albo w temacie w piwie. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciechnowak Opublikowano 26 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2005 no coz -pocałuj mnie w dupe Załatwcie wymianę zdań na PW' date=' albo w temacie w piwie. Pozdro[/quote'] sprawe niech zalatwi z Ario, ja tylko udostepniałem konto, reszta mnie wali, aczkolwiek tez wk..wia. Z mojej strony koniec tematu, nie ten poziom.I miłej podrozy zycze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marlew Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2005 No wrócili i się nie chwalą....Oj Damian, bo na razie walczymy z bólem głowy i przyzwyczajamy sie powoli do braku alkoholu (i innych rzeczy :() we krwi... Było zajebiście, a najlepszym podsumowaniem wyjazdu był tekst: " na śniadanie idziemy czy jedziemy? jedziemy bo Pablo jest zbyt pijany żeby iść..."Przekonalismy z Mańkiem nastepną osobę że jazda w klapkach T-shircie i krótkich spodenkach jest świetną zabawą zwłaszcza "pod wpływem"...,przez całą drogę nie zapłaciliśmy żadnego mandatu dzieki znanej zasadzie - jechać tak szybko żeby radar nie zdążył namierzyć...,okazało się że Trasa Fogaraska jest w tej chwili dostepna raczej wyłącznie dla enduro co niektórzy z nas przypłacili częstym haftowaniem na poboczu...,już wiemy że jazda na skuterze wodnym na falach jest równie zabawna jak jazda motocyklem...i jeszcze wiele różnych rzeczy o których napiszemy ;) Osobiście nabazgrzę w innym temacie o paru niesłusznych opiniach na temat B12 - np to że dużo pali - w naszej grupie R6, GSXR1000 i B12 właśnie bandit palił najmniej... ale chwilowo ciężko się zabrać za cokolwiek ufffpozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi