Skocz do zawartości

To się pochwale

PowWow1983
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

21 godzin temu, PowWow1983 napisał:

Kawasaki to już 10 lat renowacji, tysięcy złotych i duma.

Jakbyś chciał coś ładnego to moja Honda CB650 jest na sprzedaż.

Dezinformacja i fake newsy opierają się na tendencyjności w naszym myśleniu. Nie lubimy otrzymywać informacji, które są sprzeczne z tym, jak postrzegamy świat. Wolimy wiadomości, które potwierdzają nasze przekonania. Problem w tym, że wobec takich przekazów jesteśmy mniej krytyczni, więc jeśli dezinformacja będzie zgodna z tym, w co i tak już wierzymy, łatwiej będzie się nam na nią nabrać. Pamiętajmy, dezinformacja ma na celu radykalizację naszego światopoglądu, a nie jego zmianę.

Harus... wczoraj ich parę minąłem po drodze i doprawdy za cholerę nie wiem co ludzi w nich kręci (poza znaczkiem oczywiście... bo wiadomo... czuć piniądz ... ) Oni nawet jak schodzą z tego motocykla to jest lans i bans w każdym kroku,
Kawa piękna

Znaczek fajny, HD ( Harley Davidson, rozwijam akronim dla mniej spostrzegawczych) jest 1999 i coś mi się zdaje, że jeszcze sobie przy nim pogrzebie. Fakt, kosztują i pewnie za znaczek, jednak taki starszy, to jednak jeszcze motoryzacja, a nie elektronika. Odpala się go jak Kawasaki - no musi być procedura, jedzie jak dyliżans, jak by miał okna, to by się łokieć wystawiło (zgoda na lans), jest głośny, gaźniki co jakiś czas się zaksztuszą, ale to o to chodzi. Nie hamuje, zawsze się toczy - ale przyjemnie się prowadzi. Ducati - hmmmm, nie mogę się przyzwyczaić, ale do pracy i z powrotem super. Kierownica szersza niż w moich poprzednich motocyklach i trzeba na lusterka samochodów uważać.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Jakbyś chciał coś ładnego to moja Honda CB650 jest na sprzedaż.

Może jak ogarnę do ideału Fat Boy’a to pomyślę o kolejnym, póki co więcej motocykli garaż nie pomieści.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk