woracz Opublikowano 23 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2004 Może ktoś z was wie kto niedrogo maluje areografem, potrzebuje pomalowac zbiornik paliwa.Z góry dziekuje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 23 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2004 sorry, że nie wklejam linków i takich tam ,ale w googlach wpisz aerograf motocykle i z pewnościa wiele znajdziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szafir Opublikowano 23 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2004 Też miałem taki problem - ale już wstępnie się z gościem dogadałem...Najbliżej masz chyba Łódź i W-wę. P.S. Niedrogo tzn ile? Zbiornik to ok 500 zł :eek2: Pzdr Cytuj http://www.hdceleven.pl/index.php/pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_KEITH_ Opublikowano 23 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2004 Czołem, Kiedyś chyba temat już poruszany.Proponuję w Warszawie odezwać się do Drozda www.aerograf.plWidziałem jego prace i cena też ok.Jeśli leżysz na kasie to pan Parczewski, który jedno wiem weźmie do Ciebie wszystko co masz przeznaczone włącznie z serwisem na wiosnę www.aerograf.com.pl Nie wiem jednak jakie ceny są za malowanie samebo baku bo to pewnie zależy od złożoności wzoru i tam dalej.... Pozdrawiam Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 23 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2004 te osoby których strony internetowe sa tu podane biorą drogo...maja juz jakąś "markę"... więc sie cenią...ja znam kolesia ze śląska co robi po kosztach.. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szafir Opublikowano 24 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2004 Renia - powiedz, że to piekary śląskie, a będę pewny, że nie przepłaciłem... :mrgreen: Pzdr Cytuj http://www.hdceleven.pl/index.php/pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woracz Opublikowano 24 Listopada 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2004 Rezcywiscie wczoraj zadałem ok dziesięciu pytań i ceny są naprawde różne.Prosba do Reni jeżeli możesz mi namiar podesłać [email protected] na osobę o której piszesz na forum bedę zobowiazany.A ten adres który kilka razy w postach sie pojawial to pomyłka czlowiek sie naprawde ceni być może jest dobry ale ja tego nie sprwdze!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_KEITH_ Opublikowano 24 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2004 Pewnie, widziałem robotę kolesi po kosztach. Sam spayem bym lepiej sobie popsikał moto bo trudno to było aerofrafem nazwać.Nie mówię, ze każdy kto robi tanio odwala fuszerę.Bynajmniej w każdym zakątku jest ktoś kto robi to taniej, może i nawet bardzo tanio. Blisko mnie jest facet co nie maluje aerografem ale pędzelkami i widziałem jego robotę i to można nazwać dopiero artystycznym malowaniem a nie tam psikaniem z pistoleciku!!Do tego ceny ma zupełnie znośne. Tak życze udanego malowania aerografem, może przedstawisz później swoje dzieło ( tzn sie nie do końca twoje) na forum, powiesz ile Cie kosztowało i dasz namiar na kogoś kto to robił. Pozdrawiam Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koza Opublikowano 28 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2004 Witam! Woracz, o malowanie pędzelkiem spytaj Staśka, bywa na 4um, albo maila mu napisz. Aerografem nie maluje, bo nie ma kompresora. Ale tak to wszystko jest git. I do ceny też się pewnie dogadacie. Pozdrawiam, Koza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 28 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2004 Już mnie aerograf męczy od jakiegoś czasu, ale chyba pójdę w innym kierunku jeśli chodzi o indywidualizacje sprzęta :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_KEITH_ Opublikowano 30 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2004 PGR może troche zdradzisz rąbka tajemnicy w która zatem strone pójdziesz i co zrobisz ze sprzetem w celu jego indywidualizacji dla posiadacza ? taka czysta ciekawość :) Mnie z areografem udało się tak załatwić, że mój znajomy co ma studio tatuażu w Zielonej Górze także motocyklista ( pozdrawiam ) zrobi mi małe co nieco w sumie po koleżeńsku więc juz mi sie gęba śmieje :) :banghead: Prosił tylko bym znalazł kogoś kto mi klara na to położy bo nie ma do tego odpowiedniej komory, ale to już też mam załatwione. Już się nie mogę doczekać. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 30 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2004 Keith, jak tylko ukończę swoją wizję( przynajmniej w jakims większym stopniu) to na pewno nie omieszkam się z wami nią podzielić/pochwalić... Ale na razie ciii bo zapeszę.. :banghead: 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartt Opublikowano 30 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2004 Zapraszam do siebie na malowanie - Gdańsk. Pewnie i nie za drogo www.airbrush.sga.pl Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_KEITH_ Opublikowano 1 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2004 Czołem bartt, Byłem na stronce, powiedz ile wyceniasz robotę tą co to pokazałes na stronie na Wild Star'ze ?? Za ile wyceniasz sam bak oczywiście w zależności od skomplikowania musisz chyba miec jakis przedział cenowy. Dzięki za odpowiedz Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 1 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2004 Za malunek na baku rozmiary 15*15 Skomplikowanie niewielkie, ile more less za takie dzieło :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi