Browarny Opublikowano 24 Listopada 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2004 Słyszałem wiele CZ i z cylindra był niezły hałas Niezły hałas to jest pojęcie względne, w porównaniu z wydechem to cylinder jest cichutki, tak jest w zasadzie w każdym silniku Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas Opublikowano 24 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2004 Dokładnie. Słyszałem wiele CZ i z cylindra był niezły hałas. Tam nie ma płaszcza wodnego który dobrze tłumi dzwiek. a ja będe bronił CZ po raz kolejny mówie że też słyszałem nie jedną CZ i nie na jednej jeździłem, i silnik dzwonił jak już tłok miał luz albo wał dostawał luzua tak to silniczki chodzą jak bzyczki mam na dowód filmik jak chodziła moja ostatnia CZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 24 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2004 a ja będe bronił CZ po raz kolejny mówie że też słyszałem nie jedną CZ i nie na jednej jeździłem, i silnik dzwonił jak już tłok miał luz albo wał dostawał luzu a tak to silniczki chodzą jak bzyczki mam na dowód filmik jak chodziła moja ostatnia CZTo porównaj odgłos pracy silnika z chłodzeniem ciecza jest dużo cichszy bo ma płaszcz wodny.Co do wytłumiania to proponuje kupic orginalna koncówke od jakiejs nowej crosówki.Zawodnicy czesto wymieniaja na tuningowe i sprzedają orginały tanio. Ja taki do dt załozyłem to była bardzo cicha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi