Skorupa Opublikowano 15 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2004 Witam! Mam pytanko czy można zastąpić termostat i obudowe innym termostatem i obudową np z innego modelu motocykla oczywiście po uprzednim sprawdzeniu temperatur i czasów otwarcia? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 15 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2004 Odpowiem moze trochę przekornie, ale naprawdę nie złośliwie :-) - jak wszystko pasuje to ok. A dlaczego nie zastosujesz oryginalnego termostatu ? Co się stało z obudową ? Trochę więcej wyjaśnij. Pozdro, Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klapek Opublikowano 15 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2004 Co się stało z obudową ? Trochę więcej wyjaśnij. Skorupa w poscie obok pisze że ma również pękniętą ramę więc można się domyśleć co się stało, no ale to tylko moje domysły ;) . Skorupa pisz co się stało i dlaczego nie chcesz kupić używanych cześci orginalnych.Przecież ze części od innego modelu też będziesz musiał zapłacić... Cytuj Chcesz porozmawiać z fachowcami, zamiast mitomanami..? www.kolyaska.fora.plObecnie: K-750, Ural M-67, ZX-9R C2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skorupa Opublikowano 15 Listopada 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2004 ze starej obudowy termostatu został mi tylko kawałek ( to jest termostat zewnętrzny) przykrecany do ramy a dlatego sie pytam czy drugi mozna zastosowac bo koles ma od czgos innego tez zewnetrzny. Na motobazarze tez nieznalazłem do zyg zaka praktycznie nic. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pipcyk Opublikowano 15 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2004 Jest zima i można spokojnie poszukać oryginała.Ale w sumie nie ma dużej różnicy.Najczęściej na samym termostacie jest wybita temperatura początku otwarcia. Wypadało by żeby przynajmniej były podobne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi