Igor Opublikowano 17 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2006 Dzięki :wink: . Korzystaj z wolności :icon_biggrin:. Są tacy, którzy ci zazdroszczą :icon_mrgreen:.pzdrPS. Myślimy o jakimś spotkaniu VNów po wakacjach? Cytuj Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hil Opublikowano 17 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2006 Witam! Dlaczego po wakacjach, można w sierpniu. Pozdrawiam Hil Cytuj Tak sobie troszeczkę jeździmy: http://motowyjazdy.ubf.pl/news.php Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary kapuchan Opublikowano 17 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2006 rowniez jestem za ktoryms sierpniowym weekendem - no bo na co czekac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary kapuchan Opublikowano 26 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2006 witam Panowie ponownie, wróciłem, nawinąłem 1200 km po Bieszczadach – REWELKA – wszystkim gorąco polecam.A na marginesie: wszystkie vn w drodze? Dlaczego nikt nie pisze? Co ze spotkaniem? pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hil Opublikowano 26 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2006 Witam! Oczywiście, że w drodze w wolnych chwilach wieczorami lub weekendy. Co do nawijania kilometrów to zrobiłem ostatnio trasę: wielkopolska-Cieszy-Słowacja, aż na Spisz - wielkopolska. Razem 2200 km przez 5 dni. Polecam przejazdy małymi asfaltami przez górskie przełęcze na Słowacji, widokowa sprawa. Hil. Może ktoś ma fajną propozycję na wyjazd w ostatnim tygodniu sierpnia? Możę Łotwa, a tam Kurlandia? Cytuj Tak sobie troszeczkę jeździmy: http://motowyjazdy.ubf.pl/news.php Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 26 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2006 Łotwę polecam i Litwę też. Ładnie tam, dobre drogi, ruch mniejszy niż u nas, ceny podobne. Stosunkowo niedaleko, bo do Rygi ok. 700 km. Bywam czasem katamaranem służbowo.Ostatni łykend sierpnia dla mnie odpada, bo muszę popracować :) Zresztą nie wiem, czy odważyłbym się na tak daleki (dla mie świeżaka) wypad na moto.pzdr Cytuj Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maryanek Opublikowano 26 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2006 witam Panowie ponownie, wróciłem, nawinąłem 1200 km po Bieszczadach – REWELKA – wszystkim gorąco polecam.A na marginesie: wszystkie vn w drodze? Dlaczego nikt nie pisze? Co ze spotkaniem? pozdro Witajcie! Nie piszę, bo dalej nie jeżdżę mimo tak wspaniałej pogody. Dalej mam kłopoty zdrowotne i tylko tęsknie patrzę jak moto rdzewieje. Myślę jednak, że zlocik lub wspólna wyprawa wreszcie się urodzi. Pewnie teraz - w pełni sezonu urlopowego wielu z nas rodzinnie śmiga i wojażuje. Pogody ducha Pozdrawiam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary kapuchan Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2006 witam,nooooooo, Panie i Panowie sierpień się "prawie" kończy :crossy:, a my nawet nie poczyniliśmy ku spotkaniu żadnych kroków. może koło 26.08 - tylko gdzie ??? pozdrawiamhary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Z powodów głównie pracowych w sierpniu raczej wypadam :crossy:. Wrzesień to jeszcze ciepły miesiąc a więc może ... Najlepiej gdzieś w środku RP.Niech decyduje większość :biggrin:. W końcu "o take Polske walczylim" :biggrin:.pzdr Cytuj Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary kapuchan Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2006 witam Panowie,widzę, że przy takiej organizacji to spotkamy się za pięć lat !! :biggrin: moze ktoś się ruszy ! :biggrin: pozrdo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2006 A może, korzystając z okazji, spotkamy się w Borkach?pzdr Cytuj Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary kapuchan Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2006 A może, korzystając z okazji, spotkamy się w Borkach?pzdr ależ bardzo chętnie. kiedy to będzie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zajrzyj tu:Borki 2006pzdr Cytuj Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stamp Opublikowano 14 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2006 (edytowane) Witam!Też jestem "posiadaczem" Vulcanika :icon_mrgreen:(w woli wyjaśnienia - ja jeszcze mieć nie mogę - wiek, występuję w imieniu mojego ojczulka ;), który niedługo tu dołączy) Edytowane 14 Września 2006 przez stamp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 21 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2006 Czyżby nie było chętnych do stworzenia "podgrupy VN" w Borkach?Panie i panowie - przemyślcie to szybko i rezerwujcie miejsca. Link do Borków jest w moim poprzednim poście.pzdr Cytuj Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi