Gineczka Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 Witamps. Oby jak najmniej problemówi jak najwięcej :bigrazz: :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maryanek Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 Witam wszystkich motocyklistów na tym forum, od środy miałem zaszczyt stać się posiadaczem pięknego motocykla, a tym samym poszerzyć grono posiadaczy modelu kawasaki vn 750. Jest to mój pierwszy motor i nie mam zielonego pojęcia co gdzie w nim się znajduje, tak więc w razie jakich kolwiek problemów z moim vulcanem licze na Waszą pomoc, pozdrawiam! Witaj w gronie ... Dam Ci małą radę: Nie matrw się problemami które mogą nadejść. One się znajda same i zajmą się Tobą. Lej i w trasy. Moto jest piękne! :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hacker82 Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 Witaj w gronie ... Dam Ci małą radę: Nie matrw się problemami które mogą nadejść. One się znajda same i zajmą się Tobą. Lej i w trasy. Moto jest piękne! :icon_exclaim: Dzięki za tak ciepłe powitanie, rzeczywiście motot jest pięne przed zakupem przejechałem się nim tylko raz i od razu się w nim akochałem i powiedziałem sobie, że muszę go mieć. Mam nadzieję, że troszkę nim pośmigam zanim się zacznie psuć ale czytając te wszystkie posty mam nadzię, że wspólnymi siłami uda nam się go naprawić. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maryo Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 Dzięki za tak ciepłe powitanie, rzeczywiście motot jest pięne przed zakupem przejechałem się nim tylko raz i od razu się w nim akochałem i powiedziałem sobie, że muszę go mieć. Mam nadzieję, że troszkę nim pośmigam zanim się zacznie psuć ale czytając te wszystkie posty mam nadzię, że wspólnymi siłami uda nam się go naprawić. pozdrawiamWitaj w gronie VN owców - jak już pisali wcześniej - nie martw się na zapas . Jaki rocznik i przebieg Twojego sprzęta ?? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr27 Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 Dzięki za tak ciepłe powitanie, rzeczywiście motot jest pięne przed zakupem przejechałem się nim tylko raz i od razu się w nim akochałem i powiedziałem sobie, że muszę go mieć. Mam nadzieję, że troszkę nim pośmigam zanim się zacznie psuć ale czytając te wszystkie posty mam nadzię, że wspólnymi siłami uda nam się go naprawić. pozdrawiam Witam Cieszy mnie bardzo, że przybywa VN-ów, popieram przedmówców-lej i śmigaj :banghead: . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek2405 Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 Witaj hacker82, napisz jaki rok jaki model, wrzuć zdjęcia. Nie szukaj problemow na siłę, pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hacker82 Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 Witaj hacker82, napisz jaki rok jaki model, wrzuć zdjęcia. Nie szukaj problemow na siłę, pozdrawiam. hej mój vulcan jest z 1989 roku i ma 58000km przebiegu wersja na europę, zrobiłem nim już 600km i narazie śmiga, ale problem ma mój kumpel, który razem ze mną kupił vulcana. Może pomożecie??? ma ona problem z rozrusznikiem polega on na tym, że jak zapala motor rozrusznik raz kręci bardzo ciężko i obraca silnik a akumlator napewno jest wporządku a drugim razem rozrusznik słychać jak pracuje nie kręcą wogóel silnikiem przy jednoczesnym skoku wskazówki na obrotomierzu. pomóżcie co to może być bo chlopak wydał ostatnie pieniądze na motor a tu taka niespodzianka jego rocznik to 1988 wersja na rynek japoński. za pomoc zgóry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek2405 Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 hej mój vulcan jest z 1989 roku i ma 58000km przebiegu wersja na europę, zrobiłem nim już 600km i narazie śmiga, ale problem ma mój kumpel, który razem ze mną kupił vulcana. Może pomożecie??? ma ona problem z rozrusznikiem polega on na tym, że jak zapala motor rozrusznik raz kręci bardzo ciężko i obraca silnik a akumlator napewno jest wporządku a drugim razem rozrusznik słychać jak pracuje nie kręcą wogóel silnikiem przy jednoczesnym skoku wskazówki na obrotomierzu. pomóżcie co to może być bo chlopak wydał ostatnie pieniądze na motor a tu taka niespodzianka jego rocznik to 1988 wersja na rynek japoński. za pomoc zgóry dziękuję. Mój kolega miał podobny przypadek ( rozrusznik ciężko kręcił, a czasami nawet nie miał sily kręcić ) chodziło o słabo zamocowany przewód masowy, spróbuj połączyc osobny przewód od klemy minusowej do obudowy silnika i zobacz czy jest poprawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hacker82 Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 Mój kolega miał podobny przypadek ( rozrusznik ciężko kręcił, a czasami nawet nie miał sily kręcić ) chodziło o słabo zamocowany przewód masowy, spróbuj połączyc osobny przewód od klemy minusowej do obudowy silnika i zobacz czy jest poprawa. ok, a co z tym drugim przypadkiem kiedy rozrusznik kreci się sam nie obracając silnika i wskazówka obrotomierz pokazuje obroty rozrusznika??? aha i jeszcze jedno mam pytanie czy przed wykręceniem rozrusznika muszę spuścic olej tzn. czy rozrusznik jest mokry??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek2405 Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 ok, a co z tym drugim przypadkiem kiedy rozrusznik kreci się sam nie obracając silnika i wskazówka obrotomierz pokazuje obroty rozrusznika??? aha i jeszcze jedno mam pytanie czy przed wykręceniem rozrusznika muszę spuścic olej tzn. czy rozrusznik jest mokry??? Nie wiem co z drugim bo nie mialem takiego, z rozrusznikiem tez nic jeszcze nie robilem także może ktos inny ma doswiadczenie w tym temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hacker82 Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 jak ktoś czytał moje poprzednie posty i jest w stanie pomóc to czekam na odpowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek2405 Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 Mam gdzies na płycie manuala, moge ci wysłać mailem hacker82, jest po angielsku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hacker82 Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 Mam gdzies na płycie manuala, moge ci wysłać mailem hacker82, jest po angielsku. ok jeśli możesz to przeslij mój adres to [email protected], dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek2405 Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 ok jeśli możesz to przeslij mój adres to [email protected], dzięki ok, postaram sie to wysłac jeszcze dzisiaj aczkolwiek nie obiecuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hacker82 Opublikowano 15 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 wyobraźcie sobie, że dziś kumpla vulcan przestał całkowicie kręcić rozrusznikiem tylko coś strzela w puszcze obok akumulatora. co to może być?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi