Marky Opublikowano 14 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2007 W takim razie, przylaczam sie i mam nadzieje, ze mnie zaakceptujecie, pomimo tego, ze model nieco inny (VN 900 Custom) i nie mieszkam w kraju :) - Marky Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 14 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2007 Marky - poszukaj dzialu VROC moze to cie zainteresuje. A tutaj na pewno bedziesz zaakceptowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marky Opublikowano 14 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2007 Dzieki. Polecam rowniez: www.kawasakimotorcycle.org Marky - poszukaj dzialu VROC moze to cie zainteresuje. A tutaj na pewno bedziesz zaakceptowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 14 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2007 (edytowane) Witam a tak z ciekawości bwoj pisze coś o przebudowie ma ktoś może ciekawe fotki przeróbek z vn 750 w roli głównej ??kiedyś szukałem na necie ale nic ciekawego nie rzuciło mi się w oczy pzdr Aco ty na to : [email protected] Edytowane 14 Grudnia 2007 przez WOBLER-W1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WilQ_21 Opublikowano 15 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2007 Aco ty na to : [email protected] bardziej chodziło mi o coś w tym stylu :bigrazz: http://img120.imageshack.us/my.php?image=122729899iq4.jpghttp://img267.imageshack.us/my.php?image=1227298991ln0.jpghttp://img267.imageshack.us/my.php?image=1227298992lo6.jpg fotki zapożyczone kiedyś tam z allegro, mam nadzieje że nikt mnie tutaj nie ukatrupi :icon_razz: pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szafir Opublikowano 16 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2007 bardziej chodziło mi o coś w tym stylu http://img120.imageshack.us/my.php?image=122729899iq4.jpgtylko ten przód - trzeba wstawić szerokie półki z lekkim przekoszeniem i koło 16" z grubym kapciem :icon_razz: Aco ty na to : [email protected]Wobler - to jest obwieszony a nie przerobiony :wink: choppery się odchudza i wydłuża :icon_mrgreen: ale wygląda OKpzdr Cytuj http://www.hdceleven.pl/index.php/pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwarc Opublikowano 16 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2007 To czy choppery się odchudza i wydłuża czy też obwiesza, ozdabia i ubiera wydaje mi się, że jest to kwestia gustu każdego z nas.Inni znowu twierdzą (może i słusznie), że chopper jest to motocykl budowlany i powinien być raczej czarny a nie chromowany.Porównując przedstawione dwa motocykle - ja raczej obstaję przy motocyklu Woblera niż Wilq-a ale tak jak napisałem wcześniej - kwestia gustu każdego z nas - bo jako takiej zasady, czy reguły chyba nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szafir Opublikowano 16 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2007 Chodziło mi o kwestie przerobienia - czyli przebudowy... bo nie powiesz chyba, że założenie sakw i szyby to przeróbka... a taki było pytaniepoza tym, tak jak piszesz - to kwestia gustu :eek: . Jak dla mnie każde obieszenie czy przeróbka to pewna indywidualność - tak trzymać :buttrock: Cytuj http://www.hdceleven.pl/index.php/pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WilQ_21 Opublikowano 16 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2007 To czy choppery się odchudza i wydłuża czy też obwiesza, ozdabia i ubiera wydaje mi się, że jest to kwestia gustu każdego z nas.Inni znowu twierdzą (może i słusznie), że chopper jest to motocykl budowlany i powinien być raczej czarny a nie chromowany.Porównując przedstawione dwa motocykle - ja raczej obstaję przy motocyklu Woblera niż Wilq-a ale tak jak napisałem wcześniej - kwestia gustu każdego z nas - bo jako takiej zasady, czy reguły chyba nie ma. mi chodziło o przeróbki tego typu co wysłałem linki, ale oczywiście takie coś może się podobać ale nie musi jak to zostało stwierdzone "rzecz gustu", mi osobiście bardzo podobają się motocykle przerobione ale ze smakiem, niekiedy powiedziałbym że wyglądają lepiej niż opuściły fabrykę, każdy ma swoje upodobania niektórzy nie lubią jeździć seryjnymi sprzętami lubią się wyróżniać, a niektórzy nie chcą przerabiać bo lubią sprzęt taki jaki jest :icon_twisted: pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwarc Opublikowano 17 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2007 Cieszę się, że się wszyscy zgadzamy - macie racje - ubieranie to nie przeróbka - przyznaję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacky Opublikowano 3 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 definicja w/g wikipedii:Chopper - słowo angielskie. Gdy używane w oderwaniu ma wiele znaczeń: Chopper - tasak - narzędzie do rąbania mięsa, topór Chopper (motocykl) - motocykl, w którym niektóre części zostały usunięte (odrąbane) lub zamienione miejscami ale można polemizować bo źródło o niepewnej wiarygodności :icon_rolleyes: tak czy siak, podoba mi sie przerabianie i przyozdabianie :icon_mrgreen: a to już kwestia gustupozdrawiamjacky Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blażej Opublikowano 8 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 Witam, wlasnie sie zarejestrowalem na forum. pomysl o łącznieu sie posiadaczy vn jest calkiem fajny. popieram! wszak od niedawna mam kawasaki vn 750:) mam nadzieje, że uda sie wspolnymi silami cos wykombinowac.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 8 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 Witam, wlasnie sie zarejestrowalem na forum. pomysl o łącznieu sie posiadaczy vn jest calkiem fajny. popieram! wszak od niedawna mam kawasaki vn 750:) mam nadzieje, że uda sie wspolnymi silami cos wykombinowac.Pozdrawiam. Witaj Błażej---szerokości ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 8 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 Hej Blazej. Gratuluje zakupu - pomysl jeszcze moze o Vulkan Riders and Owners Club. www.vroc.org . na forum tez jest taki dzial. No i witamy kolejnego uzytkownika Vulkana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziurmen74 Opublikowano 19 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 Hej Blazej. Gratuluje zakupu - pomysl jeszcze moze o Vulkan Riders and Owners Club. www.vroc.org . na forum tez jest taki dzial. No i witamy kolejnego uzytkownika Vulkana. Cześć koledzy ,właśnie kupiłem vulcana 750 .Jest on z1987r. Właśnie wziąłem się za remont silnika.ma jak zwykle wywaloną panewke na korbie.Dałem wał do szlifu.Szlifierz dorobi panewki.Mam koledzy pytanie: Jestem mechanikiem noi w samochodach oczywiście robi się szlify wału ,ale jak w vulcanie, słyszałem że to może być lipa. Proszę o opinie . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi