thors Opublikowano 16 Listopada 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2004 Yeah - po czesci zgadza sie, polecam MOTOCYKL z wrzesnia. Jest tam test cwiartek : Honda, Yamaha, KTM, Husqvarna. Ogolnie to stwierdzili ze swietny osprzet, ale slabiutki silnik. JAk chcesz to moge zeskanowac i Ci wyslac. No to bym bardzo prosil : :lol: . 2T juz mi sie znudzil ;) Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kroolik Opublikowano 16 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2004 No to bym bardzo prosil : Spoko, jutro zeskanuje to wrzuce. Jeszcze znalazlem porownanie WR450 vs YZ450. WRka hym... to zupełnie co innego podpada pod wyczynowe enduro(niby)Niby? To co, wyczynowym enduro moze byc tylko EXC KTMa ? Yamaha zdobyla WRka, troche tytulow, m.in. mistrzow swiata w latach 2001-2003 . Polecam zreszta artykul, z opiniami zawodników, ze Świata Motocykli :http://serwisy.gazeta.pl/motocykle/1,56420...20,2159691.html zawieszenie zupełnie inne niż w YZ.Mowicie, ze zupelnie inne zawieszenie? Yamaha podaje, ze generalnie zawieszenie jest takie same, tylko glownie rozni sie nastawami fabrycznymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 16 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2004 Cytat: WRka hym... to zupełnie co innego podpada pod wyczynowe enduro(niby) Niby? To co, wyczynowym enduro moze byc tylko EXC KTMa ? Yamaha zdobyla WRkaDokładnie. WR to jest wyczynowy motocykl. Cytat: zawieszenie zupełnie inne niż w YZ. Mowicie, ze zupelnie inne zawieszenie? Yamaha podaje, ze generalnie zawieszenie jest takie same, tylko glownie rozni sie nastawami fabrycznymiWR ma miększe sprężyny ale skok zawieszeń jest ten sam. Co do silnika to na 100% wr450 i yz 450 mają inne wałki rozrządu to pewnie w 250 jest tak samo. Coś musi w tym być bo na rajdach wielu zawodników wybiera yZ i przerabia na enduro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
natha Opublikowano 17 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2004 A ja mam super wyjscie - yz250f zarejestrowana - to rzadkosc wsrod uzywek, ale ja akurat wiem (wczoraj rozmawialam z kolega), ze motocykl z tej aukcji jest nadal na sprzedaz, a cena to 15 TYS. do negocjacji czyli pewnie jest do wziecia od reki za max. 14 tys.a oto link do aukcji (tak jak wspominalam aukcja jest zakonczona, ale motocykl dalej do wziecia - sama bym go chciala, ale kasy brak ;))http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=32673655 pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kroolik Opublikowano 17 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2004 Coś musi w tym być bo na rajdach wielu zawodników wybiera yZ i przerabia na enduro Dokladnie. To co napisales + brak rozrusznika, alternatora, troche ostrzejszy sprzet, czyli to co potrzebne dla wymiataczy. Ok . Umiescilem juz obiecane skany :kto chce to adres to http://moto.kroolik.com , a usera i passwd podam na PW lub GG a oto link do aukcji (tak jak wspominalam aukcja jest zakonczona, ale motocykl dalej do wziecia - sama bym go chciala, ale kasy brak ) http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=32673655 Czarne felgi rzadza ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
natha Opublikowano 17 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2004 No teoretycznie takie szczegoly jak czarne felgi sa w ogole nieistotne w enduro czy mx, ale mi sie bardzo podobaja.Sama w swojej YZ mam czarne felgi i zlote piasty ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ociep Opublikowano 29 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2004 A co myslicie o exc raceing 250?? Slszalem ze to nieudane moto??Pozdro Akurat w" motocyklu" wydali slaba opinie na temat tego moto ale koles jezdzil i mowil ze poleca wiec radze Ci sie najpierw przejchac jak masz taka mozliwosc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 29 Listopada 2004 Administrator Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2004 Ej Natha jak zobaczylem twoje zdjecie to myslaem ze jedziesz na moim moto:)Bardzo podobnamasz okleine.Gdzie jezdzisz w krakowie? To nie jest temat o przejażdżkach po Krakowie tylko o wyborze odpowiedniego motocykla. Proszę przenieść podobne dyskusje na PW, gg, ew. do nowego tematu. Dzięk i pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ociep Opublikowano 30 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2004 Masz racje Dominik juz post jest zmieniony ,Sory Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi