Administrator Dominik Szymański Opublikowano 28 Marca 2003 Administrator Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2003 Cześć!A ja mam taką miłą traskę na popołudnie jak wracam z pracy:Puszczykowo - Rogalin - Śrem - Jaszkowo - Żabno - Mosina - Jez. Góreckie - PuszczykowoJest to około 50 - 55 km Fajne zakręty i puste drogi.PozdrawiamDyzio Zrobiliśmy ją z Sieckim ostatnio (no może nie do końca całą, bo już noc była) - po drodze kolacja w restauracji Pod Dębami w Rogalinie (wyśmienite męso z sarny). Sympatyczna traska, ale trafiliśmy na spory ruch. Fajnie było natomiast na tych zakrętach nocą - heh, ja na długich, Siecki za mną na krótkich (ojjj, to było dla niego wyzwanie) Nota bene: na wspomnianym odcinku między Rogalinem a Mosiną latem ubiegłego roku zginął:Dominik lat ok. 30Na Ducati MonsterMieszkający pod Poznaniem Gdy to czytałem w jakimś poście, miałem wrażenie, jakbym oglądał swój nekrolog na ekranie monitora... Do dziś nie wiem, czy jest to jakaś forma ostrzeżenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafik Opublikowano 30 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2003 jest wiele dróg które lubieale najbardziej mam w panieci droge na Wegrzech niepemietam miedzy jakimi miejscowościamidroga miała ponad 60 kilom.. i było takprawo lewo góra dól isry sie sypały z centralnej podstawkia do zamkniecia opony brakował mi centymetrdo dzis chwale sie poprzycieranymi glanamiale jazda pasarzerka kupa bagazu i ciasne winkielkiprzydało by sie cos mocniejszego niz GS oj przydało ;) ciasne winkle to jest to Cytuj www.sokolriders.com--- jezdze bo lubie --- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wyatt Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Witam Kotlina Kłodzka, zachodnia Słowacja, północne Czechy czyli ogólnie góry, serpentyny, potoki, przepaście, las, skały, ruiny zamków... Wolę boczne, dzikie, leśne drogi nie wiadomo dokąd prowadzące niż gnać przed siebie w otoczeniu industrialnym, wśród puszek mnie wyprzedzających :) Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maku Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2003 trasa z wrocka na opole jest wygodna i można potestować sprzęt. ale trzeba wybrać czas, gdy jest mało aut, bo w normalnych godzinach kierowcy aut nie nadązają zjeżdzać na prawy pas. za rzadk patrzą we wsteczne lusterka. Ja też lubie trasyt na Ostrów z wrocka, byle tylko wydostać się z miasta, a dalej przez borową, dobroszyce, grabowno, twardogórę... albo w oleśnicy na miodary i też przez las. A koło Kościerzyny, Bytowa i w tamtych rejonach w ogóle są super trasy, jak koleżka napisał: długie zakręty i długie proste, lewo prawo, góra, dół, lasy i piękne widoki. Piknie. Jak jechałem do Łeby, to widziałem to wszystko. Ja z wrocka lubię pojechać do Szklarskiej Poręby, drogą A4 (autostrada) do zjazdu na Strzegom, dalej drogą do Jeleniej G. która zazwyczaj nie jest bardzo zatłoczona. A w Szklarskiej np. kawa i ciacho i znowu piękne widoki. Mozna też stamtąd dalej, przez Jakuszyce zrobić rundkę czeską stroną do przejścia na przełęczy Okraj i wrócić przez Kowary... albo dalej, do Nachodu i Kudowy. Jak się będzie ktoś chciał wybierać na takie trasy w ciepły dzień - niech da znać. pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2003 najleprza trasa to międzybrodzie Bialskie na góre Żar ,piekne patelnie serpetyne zamykanie gum gwarantowane i dotego najleprzy asfalt :twisted: Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi