jannikiel Opublikowano 11 Września Udostępnij Opublikowano 11 Września Ja mam słabe doświadczenie z HD- po prostu wiem to od Ryska.... hehehehe...no że tak jest.... Jak chcesz, może Ci wytłumaczy, na telefon 606 814 703 Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 11 Września Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września hehhe - ok. Myślałem, że wiesz i chciałem wiedzieć czy wiemy to samo 😛 To, czego ja się dowiedziałem już po fakcie gdy znalazłem zależność, to komp "widzi" bardzo wolne obroty wału na rozruchu spowodowane sprężaniem (czyli zapewne czas pomiędzy pierwszym a drugim impulsem od czujnika położenia wału) i gdy nie są wystarczająco wolne rozpoznaje anomalie i nie puszcza sygnałów na wtryski i cewkę. Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 11 Września Udostępnij Opublikowano 11 Września Koleżka też mi coś podobnego mówił, że komp rozpoznaje brak świecy i nie podaje impulsu...ja zresztą teraz mam "odciętą głowę", z powodu mego niedawnego zakupu... no ale i tak muszę czekać na brakujące części... heh... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi