Lukasz Opublikowano 4 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2004 Witam Poczytałem o wyciekach oleju, spalaniu oleju i przypomniało mi sie ze w moim moto 2 razy zauważyłem, że jak przyjechałem z ok 200 km trasy postawiłem na stopce przed garazem na jasnym betonie to z okolicy włąsnie stopki bocznej, zębatki wychodzacej z silnika napędzajacej łancuch, cos w tych rejonach :buttrock: kapło na ziemie ok 10 kropli oleju. Po zwykłej miejsckiej jeździe nigdy mi sie to nie zdarza, nawet jak sie wybiorę gdzieś do 100km to nic nie kapnie, a widziałbym bo mam jasna podłogę w garażu. A kapie zawsze jak tylko postawię moto, pierwsze 2 -3 minuty i koniec - 10 kropli nie więcej Skad to moze być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 4 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2004 Byc moze kapie olej z lancucha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz Opublikowano 4 Listopada 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2004 nie, nie. To napewno nie olej z łańcucha. Smaruje bo sprayem z Castrola a ten troche inaczej wygląda. Po dotknięciu wyglada mi bardziej na olej z silnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wicher Opublikowano 4 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2004 Puścił simmernig na wałku zmiany biegów. Cytuj Najlepszym dowodem na istnienie obcej inteligencji w kosmosie jest to, że nas nie odwiedzają... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Idaho Opublikowano 4 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2004 Dokładnie Wujek ma 100% racji... musisz wymienić semerring Ps. Z tym, że nie na wałku zmiany biegów tylko na wałku zdawczym, pod zebatką. Chodziło nam o, to samo ale pokićkała się terminologia;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz Opublikowano 4 Listopada 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2004 w sumie dobrze ze sezon sie konczy bo moto będzie rozebrane to mi to tata naprawi ale tak z ciekawosci zapytam trudno sie do tego dobrać? i drogi będzie ten simmering? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi