rafik Opublikowano 4 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2004 chodzi mi o nakeda suzuki 750 w japonii nazywanego IZUMAdane techniczne znamchcialbym dowiedziec sie takich spraw jak: spalanie w trasie z predkosciami 120 - 130, czy bira olej , wady wrodzone, zachowanie z pasazerka i kupa bagazy, czy tylne amortyzatory sa w porzadku, hamulce, zachowanie w zakretach, korozja, a moze dac sobie spokoj i kupic 5-biegowe ZR7 Cytuj www.sokolriders.com--- jezdze bo lubie --- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 4 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2004 Inazuma kochany.Zadaj pytanie na preclach do Andrzeja Rosy - mial to i sprzedal bratu. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wicher Opublikowano 4 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2004 Siemka Rafik :mrgreen: Sam ostatnio szukam materiałów na temat Inazumy 750 i 1200 :mrgreen: Jakbyś chcial to zapodam Ci kilka linków do zagranicznych stron :mrgreen: Piękny motocykl, klasyk w każdym calu :mrgreen: Co do spalania, to na jakiejś stronie wyczytałem, że przy prędkościach rzędu 120-130 km/h połyka 6-6,4 litra na 100 km, co wydaje mi sie wynikiem dosyć dobrym jak na golasa z takim silnikiem i o takiej mocy :mrgreen:Oczywiście potrafi tez wciągnąc 11, ale cóz jestem skłonny mu to wybaczyć :mrgreen: Mam tez krótki filmik z prezentacja GSX 750 ( z niemieckiego MOTORBIKE'a) Nie wiem jak model 1200, który cholernie mi sie podoba, ale jakos cieżko u nas o egzemplarz z tym silnikiem, prędzej trafisz na 750 niż 1200 :mrgreen: I przyznam szczerze, ze ceny Inazumy sa dosyć korzystne na rynku motocykli używanych, co mnie baaardzo cieszy :mrgreen: Pozdrawiam :buttrock: Cytuj Najlepszym dowodem na istnienie obcej inteligencji w kosmosie jest to, że nas nie odwiedzają... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wicher Opublikowano 5 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2004 Dobra Rafik podam Ci kilka linków dotyczących GSX 750 - 1200 Inazuma :mrgreen: Przewaznie są to strony niemieckojęzyczne, ale jest tez jakaś francuska, czeska itp :mrgreen: Chyba na niektórych stronach jest możliwość zmiany języka na "ynglisz" :mrgreen: Zapewne niektóre z tych stron juz widziałeś, ale może trafisz na coś nowego :mrgreen: www.eddywagner.dewww.biker-pedro.dewww.gsx750.dewww.gsx750er.dewww.gsxbiker.dewww.gsx.fr.sthttp://www.gsx.altervista.org/main.htmhttp://gsx750.wz.cz/ Cytuj Najlepszym dowodem na istnienie obcej inteligencji w kosmosie jest to, że nas nie odwiedzają... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 5 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2004 silnik to to ma z gsx750f, wiec typowka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wicher Opublikowano 6 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2004 silnik to to ma z gsx750f Z pewną różnica :mrgreen: GSX 750 jest zasilany gaźnikami Keihin o średnicy gardzieli 32 mm, natomiast GSX 750 F gaźniki Mikuni o śrdnicy gardzieli 36 mm :mrgreen: Różnią się oprócz tego mocą i momentem obrotowym, ale jest to zapewne zasługa gaźników, gdyż średnica i skok tłoka oraz stopień sprężania są takie same :mrgreen: Pozdrawiam :buttrock: Cytuj Najlepszym dowodem na istnienie obcej inteligencji w kosmosie jest to, że nas nie odwiedzają... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafik Opublikowano 6 Listopada 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2004 dzieki za linkijest opis w ŚM 01.98ale powieszchowny i bez konkretów Cytuj www.sokolriders.com--- jezdze bo lubie --- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 6 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2004 dzieki za linkijest opis w ŚM 01.98ale powieszchowny i bez konkretów to niestety nie jest niespodzianka :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wicher Opublikowano 8 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2004 dzieki za linkijest opis w ŚM 01.98ale powieszchowny i bez konkretów Tak, też mam ten numer :mrgreen: Raczej byla to jego prezentacja aniżeli test, także nie ma sie co dziwić :buttrock: Cytuj Najlepszym dowodem na istnienie obcej inteligencji w kosmosie jest to, że nas nie odwiedzają... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j_bravo Opublikowano 14 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2004 Dobra Rafik podam Ci kilka linków dotyczących GSX 750 - 1200 Inazuma :mrgreen: Przewaznie są to strony niemieckojęzyczne' date=' ale jest tez jakaś francuska, czeska itp :mrgreen: [/quote'] Hej, a możesz/ecie coś streścić z tych opisów które są na zapodanych stronach, bo przejrzałem je, ale niestety w żadnym z tych języku nieteges. Wiadomo że do danych technicznych nie trzeba być lingwistą, ale jakieś wrażenia z jazdy, zalety i wady. Widziałem też filmik o GSX750 z niemieckiego motobike i oprócz tego że się fajnie prezentuje to nic z tego nie wyniosłempzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi