Staszek_s Opublikowano 18 Lipca Udostępnij Opublikowano 18 Lipca Wróciłem, nie mogłem pozostać obojętnym widząc jak błądzisz. A tak na poważnie fajny wybór, chociaż z moich trzech „szarpiącym” dzikusem był 800ccm (1000 był już ugładzony). 620 miał najlepiej działającą skrzynię biegów i największy, co nie znaczy że duży, zasięg na baku. Gdzieś tu kiedyś zamieściłem zdjęcie moich trzech Monsterów (były tak niepopularne, że zdążyłem kupić trzeciego zanim pierwszy znalazł nabywcę). zazdroszczę Dominikowi 900, to podobno był prawdziwy, gaźnikowy Ducati Monster. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 18 Lipca Udostępnij Opublikowano 18 Lipca Kazik może nie wie, ale w 620 jest APTC zmiękczacz sprzęgła, jak dokupi se suche sprzęgło, w koncu słoiki od Babci będzie bezproblemowo odkręcać hahahahhahhhaha Stachu nie zazdrość tylko kupuj następnego...Huehuehue.... A tak w ogóle Witaj 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi