Skocz do zawartości

BMW K75 co to warte ?

Rekomendowane odpowiedzi

A jak wyglada ochrona przed zimnem / wiatrem / deszczem za ta owiewka?

Bo moja w modelu S jest raczej do niczego. To juz Honda lepiej chroni tym swoim rozszerzonym zbiornikiem i kawalkiem plastiku zamiast szyby. Poza tym twoje rece sa schowane, a moje na wierzchu - to duza roznica.

W deszczu na szczęście nie miałem okazji ale 11go mieliśmy +6 zaledwie.

Było na prawdę OK. Myślę że dobre 3h musiałbym jeździć zanim poczułbym zimno. Spokojnie chowa się człowiek za szybą, ręce (rękawice) osłonięte wystającymi lusterkami a nogi za owiewką dodatkowo czują ciepło z silnika. Tak na prawdę jedynie stopy/buty są nie osłonięte i w razie zimna czy deszczu to najszybciej odczuje.

Yamahą w takiej temperaturze - w życiu.

• 1 miesiąc temu...
W dniu 12.09.2025 o 07:38, Piasek80 napisał:

Opony już jadą do mnie. Koniec sezonu "służy" bo 530zł wyszło za obie. Tył Maxis, przód Barum. Chromy spróbuję zreanimować filcowymi tarczami polerskimi i jakimi pastami do chromów... zobaczymy.

Za te opomy, to bym Cie wybatozyl ! ! ! 

komplet od jednego producenta ! 

🙂

Nowe to nowe. Nie marudź ! 😉

A prawda była taka że z Maxisa nie mieli przedniego rozmiaru a z Baruma za tył chcieli 120zł drożej i to jeszcze za DOT z początku 2024. 2 letnia prawie. Z resztą w "markowych" lepiej nie było. Conti, Pirelli czy inny Dunlop. Nie dość że drogo to jeszcze wszystko 2-3-letnie leżaki magazynowe albo mix. Przód świeży a tył 3-lata. W ogóle dużo firm "specjalizuje się" w takich mixach. Jedna opona jest świeża i w dobrych pieniądzach, ale jak zapytasz o kpl to druga jest leżak

Edytowane przez Piasek80