Skocz do zawartości

BMW K75 co to warte ?

Rekomendowane odpowiedzi

8 godzin temu, Piasek80 napisał:

Ale to też skóra....

Po części wykonana ze skóry i to perforowanej. Plecy, rękawy, przód ma duże wstawki z siatki mesh. Ale nie upieram się przy takim wyborze. Wspomniałem bo mam i się sprawdza.

• 2 tygodnie później...
8 godzin temu, Piasek80 napisał:

Wczoraj znalazłem godzinkę na objazd dawno nie zwiedzanych okolicznych fyrtlów. I tak np most przez jez. Ślesińskie już otworzyli.

IMG20260508174617.jpg.131a29fa4f3f29264be6904258839996.jpg

A będąc tam odbiłem na Licheń sprawdzić czy na kopułach już "logo" nie zmienili 😉

Jestes z tego sprzetu wogole zadowolony ? 

🙂

Żałuję że wcześniej nic podobnego się nie trafiło. Przede wszystkim za osłonę przed wiatrem itp... no i za to że nie jest jeszcze takim klocem jak nowsze, większe typu K1300. No i skubaniec oszczędny jest w paliwie. Jeżdżąc normalnie w koło komina - lokalnymi, wiadomo do stówki, sporo poniżej 5tki. XJ600 litr więcej brała. Żeby tylko mieć czas na dopieszczenie tego w każdym detalu

5 godzin temu, Piasek80 napisał:

Żałuję że wcześniej nic podobnego się nie trafiło. Przede wszystkim za osłonę przed wiatrem itp... no i za to że nie jest jeszcze takim klocem jak nowsze, większe typu K1300. No i skubaniec oszczędny jest w paliwie. Jeżdżąc normalnie w koło komina - lokalnymi, wiadomo do stówki, sporo poniżej 5tki. XJ600 litr więcej brała. Żeby tylko mieć czas na dopieszczenie tego w każdym detalu

Mimio, ze na papierze K 1200 S jest pare kilo ( bodajze 5 kg ) lzejstza od K 1300 S to K 1200 prowadzi sie mono tego nieco inaczej. JAk beduioesz mial okazje, to przetestuj obojetnie ktora. Polecam !

1300 pali conajmniej pol litra wiecej.

Ale fajnie, ze Ci lezy ! 

🙂

2 godziny temu, jarenty napisał:

dzisiaj przejeżdżałem przez ten most.

dzisiaj to nie wiem czy jakiej imprezy moto gdzieś w okolicy nie było bo całe watahy drogą koło mnie się przetaczały. Setki moto - myślę że spokojnie można operować tą cyfrą.