mariuisz Opublikowano 4 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2023 Witam pacjent to honda crf 450 prawdopodobnie crf 450r z 2005 roku motor odkąd kupiłem zmagał się z problemem przerywania na wysokich obrotach praktycznie przy odcinie a odciny nie ma przez te przerywanie ( Gdy się zdejmie filtr powietrza z gumą i całym stelażem motor normalnie chodzi nie przerywa i ma piękne odcięcie) po przedni właściciel zmieniał gaźniki i nic nie dało tak samo ja próbowałem już dużo wymieniałem dysze przemieniałem części z gaźnika i nic nie pomaga motor przy odcięciu chodzi jak by go zalewało czy coś w tym typie świeca kolor prawidłowy ma ( kawa z mlekiem ) pytam tutaj bo może ktoś się zmagał z tym problemem i pomoże mi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kier200 Opublikowano 5 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2023 Filtr powietrza w jakim stanie ,kiedy wymieniany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 6 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2023 Jak filtr powietrza nowy, to prawdopodobnie, ktoś go tunningował-porozwiercał dysze, a poza tym sa jakies luzy na przepustnicy, czy iglicy, i prawidłowe ustawienie wymaga do odstawienia motocykla do specjalistycznego warsztatu, usługa może być jeszcze droższa niż samo ustawienie, jak jeszcze dodatkowo, trzeba robić luzy zaworowe... Niestety to wyczynowy sprzęt, tłuczony niemiłosiernie, i tak nie ma pewności, czy w którymś momencie korbowód bokiem nie wyjdzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 15 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2023 jak pomaga zdjęcie filtra paliwa to masz za mało powietrza , może iglica niżej żeby mniej paliwa było ? Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi