RECZEKX Opublikowano 19 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2023 Witam, ktm lc4 2003 620 dymi po generalnym remoncie myślałem o głowicy ale głowica w czasie remontu była oddana do serwisu pomimo tego została oddana jeszcze raz do innego serwisu który stwierdził że głowica jest w idealnym stanie został wymieniony tłok, nowa tuleja, nowe kartery, korba, magneto i odnowiona głowica po remoncie został odpalony wiadomo że po remoncie zawsze dymi ale po paru od paleniach dalej dymi nie jestem w stanie sprawdzić czy po długiej jeździe przestanie kopcić bo jeszcze gaźnik jest do zrobienia dowiedziałem się że pierścienie mogły puścić, tłok pulchnieć lub za dużo oleju nalane na co jeszcze zwrócić uwagę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 20 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2023 Kto robil remont? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grizzli Opublikowano 20 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2023 17 godzin temu, RECZEKX napisał: Witam, ktm lc4 2003 620 dymi po generalnym remoncie myślałem o głowicy ale głowica w czasie remontu była oddana do serwisu pomimo tego została oddana jeszcze raz do innego serwisu który stwierdził że głowica jest w idealnym stanie został wymieniony tłok, nowa tuleja, nowe kartery, korba, magneto i odnowiona głowica po remoncie został odpalony wiadomo że po remoncie zawsze dymi ale po paru od paleniach dalej dymi nie jestem w stanie sprawdzić czy po długiej jeździe przestanie kopcić bo jeszcze gaźnik jest do zrobienia dowiedziałem się że pierścienie mogły puścić, tłok pulchnieć lub za dużo oleju nalane na co jeszcze zwrócić uwagę? ZAMKNIJ Zrób gaznik, przejedz się parę kilometrów, zagrzej go, i napisz, czy dymi dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi