woracz Opublikowano 23 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2004 [b]Może ktos z was wie kto wygina rury pod wydechy w kuj-pom??i oczywicie robi to dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thors Opublikowano 23 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2004 Metal servis "Master"- Wyroby ze stali nerdzewnej ul.Grodzka 103 btel. 0504 038 083Oni rozbią z nierdzewki czego dusza zapragniePozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woracz Opublikowano 29 Października 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2004 Dzieki przejechłem sie tam ale nie stety nie zrobia mi kolanek mowią że za duży kont ;) ale dzieki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 29 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2004 dlatego tez kolektory spawa się z kolanek Co najlepiej widac w tuningowanych wydechach, czy dolotach w układach turbodoładowania montowanych np. w samochodach. A ładny spaw wcele nie szpeci :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woracz Opublikowano 30 Października 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2004 Ok dzieki i jescze pytanie : a czy takie kolanka można gdzieś kupic czy trzeba je wykonac na gientarce???To jakie wydechy sobie upatrzyłem przedstawia zdjęcie w załaczniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POM Opublikowano 30 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2004 te wydechy na zdjęciu są skałdane z 3 elementów i spawane, potem szlifierka i polerka, poprawka co najmniej z 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi