Buber Opublikowano 1 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2023 10 godzin temu, ks-rider napisał: Co do opon, todo skuterow sa dedykowane opony zimowe. 🙂 jasne, i można z uśmiechem na ustach wyprzedzać przy 80 i lecieć 120. Spoko, będzie tak samo jak w lecie na suchym asfalcie, na pewno! Cytuj Ponieważ racjonalne myślenie nie jest tym, na czym opiera się żaden z dyskutantów, nie ma co oczekiwać, że jakakolwiek argumentacja, która nie trafia do emocji, przekona go do przyjęcia lepszych zasad. David Hume, An Enquiry Concerning the Principles of Morals Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian85 Opublikowano 1 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2023 Ja bym na Twoim miejscu wziął pod uwagę jeden czynnik - zakładam, ze chcesz kupić 125cc, bo nie masz prawa jazdy kat. A i prawdopodobnie tez nie masz za dużo doświadczenia na motocyklach. Jesli te założenia są dobre, to zastanów się nad tym co się stanie, jak się na swoim pierwszym sprzęcie wyrżniesz… i porysujesz cały bok - nowe moto będzie to bardzo bolało, oj będzie Ci szkoda. Ja bym się na Twoim miejscu zastanowił nad jakaś tańsza używka, żeby pojeździć i zebrać bojowe doświadczenie. Silniki 125cc są tanie w naprawie, nawet jak Ci się trafi jakaś awaria w używce od przebiegu, to generalny remont silnika będzie raczej tani, a tym bardziej jakieś pierdoły. Jedynie sprawdzić by trzeba było, czy skrzynia biegów działa płynnie, czy już zdycha. Nie bałbym się używek 125cc. Na pierwszy sezon wziąłbym cokolwiek taniego z założeniem, że mogę zaliczyć szlifa lub rozpiździć maszynę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi