Kilofazer95 Opublikowano 13 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2023 Witam. Jestem tu nowy więc na wstępie się przywitam. Witam 😄 Niedawno kupiłem fzs1000 z 2004r. Mam luz na kołysce wahacza, kołyska jest już wymontowana, jednak nigdzie nie mogę znaleźć nowej. Wymieniał ktoś same łożyska Kołyski i mógłby podzielić się radą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonaszko Opublikowano 13 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2023 T Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 14 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2023 Wymieniał. Kupił łożyska za gówniany piniondz u chińczyka i pięknie dało radę. Rozmiary znalazłem na brytolskim forum fazera. Spoko można ogarnąć samemu, no ewentualnie z palnikiem i zamrażarką. Cytuj Ponieważ racjonalne myślenie nie jest tym, na czym opiera się żaden z dyskutantów, nie ma co oczekiwać, że jakakolwiek argumentacja, która nie trafia do emocji, przekona go do przyjęcia lepszych zasad. David Hume, An Enquiry Concerning the Principles of Morals Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi