rider Opublikowano 22 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2004 Moim zdaniem hornet akurat nie jest zwykłym nakedem. Przecież on ma tam silnik od CBR. W ścigaczach patrzy się na każą część, ja by nie obniżyć masy. Natomiast w nakedach masa nie jest tak istotna. Na różnych drobiazgach może przybyć trochę, tymbardziej jak się dozbiera różnychelementów: silnik,rama,koła praktycznie wszystko .... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 22 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2004 chcesz lekkiego nakeda, to kup sciga , obedrzyj z owiewek, zaloz wysoka kierownice i juz masz lekkiego nakeda, lzejszego niz scig :) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 23 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2004 chcesz lekkiego nakeda' date=' to kup sciga , obedrzyj z owiewek, zaloz wysoka kierownice i juz masz lekkiego nakeda, lzejszego niz scig :) ;)[/quote']święta prawda :) ;) poczekajcie aż red stworzy swego wechikuła 7/11, 7/12 :mrgreen: :mrgreen: to wszystkie srady 1000 beda spacyfikowane :buttrock: Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 23 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2004 chcesz lekkiego nakeda' date=' to kup sciga ' date=' obedrzyj z owiewek, zaloz wysoka kierownice i juz masz lekkiego nakeda, lzejszego niz scig ;) ;)[/quote'']święta prawda :) :) poczekajcie aż red stworzy swego wechikuła 7/11, 7/12 :mrgreen: :mrgreen: to wszystkie srady 1000 beda spacyfikowane ;) no właśnie red a najlepiej kup ten endżin FZS 1000, o którym Ci mówiłem i będzie co prawda 7/10 ale też pomknie :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bouli Opublikowano 23 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2004 a jego 180 kg. Jak to mozliwe. No właśnie jak to możliwe? Co to za "ścigacz"' date=' który ma 1100 ccm, waży 180 kg i nazywa się Kawasaki? ZZR? A ten "ścigacz" to motocykl sportowo-turystyczny? Ja nie wiem "jak to możliwe"...[/quote'] ZZR 1100 to nie jedyny scig 1100 Kawasaki. Nie zapomnijcie o GPZ 1100 Horizon i ZX-11. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adas7 Opublikowano 23 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2004 ale mi to ścigi, ścigi kawy to 4, 6, 9, i nowa 10, reszta to rózne hybrydy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wicher Opublikowano 24 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2004 Nie zapomnijcie o GPZ 1100 Horizon i ZX-11. Wydaje mi się, że GPZ 1100 to akurat,żaden ścigacz :mrgreen: Prędzej turystyczny motocykl z aspiracjami na sportowca (chyba tylko z nazwy) :mrgreen: Jezeli się nie mylę to ZZR 1100 a ZX 11 to praktycznie to samo, z tym że ZX to hamerykańskie nazewnictwo ZZR-a i chyba dodawali im jeszcze przydomek Ninja :mrgreen: Cytuj Najlepszym dowodem na istnienie obcej inteligencji w kosmosie jest to, że nas nie odwiedzają... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adas7 Opublikowano 24 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2004 no dlatego się dziwię że ktoś je wymienia jako ścigi. ZZR się nadaje do ścigania, ale samolotów po pasie startowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a!ntek Opublikowano 24 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2004 ale mi to ścigi, ścigi kawy to 4, 6, 9, i nowa 10, reszta to rózne hybrydy Dyskryminator siódemki... :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adas7 Opublikowano 24 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2004 prepraszam, zwracam honor. Jeszcze kawa 7 się zalicza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a!ntek Opublikowano 24 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2004 prepraszam, zwracam honor. Jeszcze kawa 7 się zalicza :P :P 8) :lol: :twisted: :P :mrgreen: :buttrock: :P :P :P :smile2: :namoto: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dofo Opublikowano 27 Października 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2004 Troche namieszalem. Rozmawialem z qmplm o 2 maszynach i mi sie dane pokickaly. Wiec scigant o ktorym mwa to zx12r, troche ciezszy i troche wiekszy silnik. Sorry za zamieszanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adas7 Opublikowano 27 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2004 nie wmówisz mi ze ZX12 waży 180 kG!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dofo Opublikowano 28 Października 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2004 cyt. "Wiec scigant o ktorym mwa to zx12r, troche ciezszy i troche wiekszy silnik". Moze slowo "troche" jest mylace. Nie twierdze juz ze on wazy 180 - przyznalem, ze jest ciezszy niz 180. Z tego co wiem to wazy cos kolo 210 i taka roznica jest juz jakos akceptowalna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 28 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2004 Zwroccie uwage, ze w literaturze podawane sa 2 masy - sucha i z wszystkimi plynami i pelnym bakiem paliwa, to roznica ponad 20 kg, poza tym w obecnym czasie jest tendencja do obnizania masy i zwiekszania mocy, zwlaszcza w klasie 1000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi