Gościu Opublikowano 19 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2004 jak chcesz jechac moto na dyskoteke to kup sobie malucha :mrgreen: cz to rasowy cross jest dobry do nauki jazdy na crosie stosunkowo mala moc 28koni , ale ona dopiero sie wlacza przy wysokich obrotach i wtedy dostajesz kopa, niesamowite uczucie a potem zmienasz biegi co 2-3secundy i masz juz 6 bieg predkosc max jakies 120kmh :) to jeste motor dla facetów :) ja tez sie przesiadlem z wsk 175 na cz 125 pierwsza przejazczka i " o ku*wa jaka dziwna krzywa mocy :buttrock: " da sie tym motorem jeździc lacikowo, ale po co? najfanije sie rusza :mrgreen: jedynka opr gaz gladziesz sie na baku i strzal ze sprzegla, albo cie wyjebei w góre albo zostawisz jakies 5 metrowy lysy kawalek laki :mrgreen: a mtx to taki endurasek ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 19 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2004 MALUCHA se nie kupie bo mam dopiero 16 lat :) 8) i tak jak już mówiłem cały czas nie chce mi się katować sprzętu po polach tylko mały wypadzik i na dysko!!!!!!!!!! Swoją wsk już się wyjeździłem po polach teraz troche po ulicy :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam87 Opublikowano 19 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2004 MALUCHA se nie kupie bo mam dopiero 16 lat no a masz prawko zeby SE jezdzic 80cc lub 125? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 19 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2004 mam karte motorowerową!! Z reszta juz nie bedzie problemów zawsze da się coś wykombinować :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 19 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2004 mam karte motorowerową!! Z reszta juz nie bedzie problemów zawsze da się coś wykombinować Jak Ci zatrzymją pod dyskoteka to 500zł nie twoje a i motrek na parking zabiora i wtedy nasteppne koszta. Pozukaj MTXa 80 zarejstrtowanej na motorower. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 19 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2004 Ale twierdzisz że MTX jest lepszy od cz cross?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 19 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2004 Ale twierdzisz że MTX jest lepszy od cz cross??Do szaleństw CZ jest lepsza ale do jazdy po trasie i dyskoteki MTX bardziej sie nadaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 19 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2004 dzięki bardzo mi pomogłeś z twoim to już 3 głosy na MTX razem z moim :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 19 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2004 A MTX dobrze idzie na gume bo ma tyle koni co wsk 175 a mój braciak niźle na gumie dawał wsk-ą mi też nawet wychodziło :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol1001 Opublikowano 19 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2004 A MTX dobrze idzie na gume bo ma tyle koni co wsk 175 a mój braciak niźle na gumie dawał wsk-ą mi też nawet wychodziło :mrgreen: Ooo tak MTX to zdecydowanie najlepszy sprzęt do ewolucji. Mi jazda na gumie znudziła sie po tygodniu, jazda na przednim kole po kolejnych dwóch. Najlepiej jest usypać metrową górke i ćwiczyć backflipy (najlepiej z pasażerem) :buttrock: ;) :) Sorry za offtopic, ale człowieku jeśli chcesz sobie kupić sprzęta do totalnego zakatowania to lepiej wybierz Simka Enduro bo remont ci wyjdzie taniej. MTX to świetny motorek, ale nie do jazdy na gumie tylko do nauki jazdy... I co sie dziwić że potem pełno zarąbanych sprzętów... :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KML Opublikowano 19 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2004 Pozukaj MTXa 80 zarejstrtowanej na motorower.To jest dobry pomysł skoro masz zamiar śmigać po ulicach ;) legalnie :) Sam kiedyś myślałem o kupnie japońskiego crossa lub nawet CZ ale mieszkam w mieście a w patyki trzeba jakoś dojechać :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 20 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2004 Simaki enduro są obleśne :? Honda mi się podoba jest ładna z wyglądu CZ tez do pięknych nienależy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Icea_PL Opublikowano 20 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2004 Od kiedy to enduro / cross ma byc piekny.Chcesz ladne moto - kup choppera :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 20 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2004 Do tego co Magik napisał to idealnie nadaje sie KTM EXC 450 :) A jak ktos chce MTXa 80 zarejstrowanego na motorower( kilka osób mnie na priw pytało) to jest tu http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=33456627 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 14 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2004 Człeku, to szukaj czegoś na supermoto. Cz125 do ewolucji , ajajaj. A tak apropo, ktoś napisał ze CZ 125 nie można zarejestrować, dlaczego, jeśli nie jest kradziony, w czym jesty problem ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi