rebel Opublikowano 16 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2004 Zimno , szaro , deszczowo ale trzeba sobie jakoś radzić.Najlepiej się porządnie ubrać.Czy ktoś ma jakieś opinie a najlepiej doświadczenia z ubiorami lubelskiej firmy Tarbor.Co można założyć a czego unikać.A może jakiś importowany ciuszek w podobnych cenach.Dzięki i pozdrawiam :buttrock: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NefryT Opublikowano 16 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2004 dla mnie ta firma jest za droga i nie ryzykowalbym kupnem takiego ubranka za taka cene mozna znalezc markowa i sproawdzona odziez.Takie jest moje zdanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz-aprilia Opublikowano 16 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2004 Wlasnie testuje ich kurtke K-11. Ja uwazam wrecz odwrotnie niz kolega powyzej. Dobre wykonanie, miekka skorka, kurtka nie jest powalajaco ciezka a cena 690zl jak za skore to chyba taniej sie nie da. Warunki jezdne tez bardzo dobre. Mimo ostatnich przymrozkow nie zakladalem nic specjalnego pod kurtke i bylo ok. Latem tez pewnie nie bedzie zle, bo ocieplana podpinka jest odpinana. Skora zabezpieczona przed nasiakaniem wody - uwazam, ze niczym nie rozni sie od drozszych markowych skor. Jedyna wada jak dla mnie to troche wieje pod szyja - ale pewnie mam za mala klate i trzeba na silownie pochodzic :lol: . Cytuj Potrzebujesz bezpłatnej pomocy prawnej? - Forum Prawnicze zaprasza - ]http://forumprawnicze.info/wykroczenia-i-prawo-drogowe-f10/] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koniaczek Opublikowano 16 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2004 a cena 690zl jak za skore to chyba taniej sie nie da..Ja nabylem moja BFa za 680 :buttrock: a 100% skóra :buttrock: Uwazam ze mi sie trafila bo pasuje idealnie mimo ze jestem szczuply, na dodatek ma bardzo wysoką stójke. Qmpel ma Tarbora K-08 i tez mu sie swietnie w niej jezdzi tylko marudzi ze ma za niska stojke... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarekR Opublikowano 16 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2004 Ponieważ są oni (Tarbor) moimi sąsiadami to kupiłem u nich spodnie. Pół godziny negocjowałem i zostało mi 50PLN. Typu spodni nie znam bo kartka z gwarancją jest na dole a ja siedzę na górze. Koszt spodni po upuście w fabryce to 480PLN. Nie narzekam na zakup. PZDR Marek Cytuj http://https://picasaweb.google.com/marekrajsz/20050715Polnoc# Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz-aprilia Opublikowano 16 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2004 Mnie cena az tak bardzo nie interesowala, bo kurtke dostalem za darmo... - do testow:D Natomiast co do samej kurtki to moim zdaniem ma ona jeszcze jeden plus: producent nie przesadzil z iloscia i wielkoscia swojego loga. Cholernie denerwuja mnie kurtki, gdy na polowie plecow mam czyjes logo. A w Tarborze mam w koncu "swoje plecy". Hmmm - o "bezzwrotne" spodnie do testu tez bedzie trzeba za jakis czas ich poprosic - skoro mowicie, ze fajne. 8) Cytuj Potrzebujesz bezpłatnej pomocy prawnej? - Forum Prawnicze zaprasza - ]http://forumprawnicze.info/wykroczenia-i-prawo-drogowe-f10/] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 17 Października 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2004 Wielkie dzięki za opinie nt.tej firmy i jej produktów.Jeżeli ceny są podobne a nawet i niższe od podobnych produktów (nawet markowych) a jakością im nie ustępują to wybieram Tarbor.Niech to będą względy patriotyczne a CO !!! :buttrock: Dziękuje i pozdrawiam oraz czekam na więcej opinii. :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robin Opublikowano 19 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2004 Moze adresik www firmy Tarbor. jesli oczywiscie jest :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koniaczek Opublikowano 20 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2004 mówisz- masz: http://www.tarbor.lublin.pl , ale proponuje zagladac do gogle, tam to da sie wygoglac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robin Opublikowano 21 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2004 Zagladam na google hehe ale wygooglowalo chyba z 10 000 adrewsow i w zdecydowanej wiekszosci nie z tej dzialki Oczywiscie thx :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 22 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2004 Zimno ' date=' szaro , deszczowo ale trzeba sobie jakoś radzić.Najlepiej się porządnie ubrać.Czy ktoś ma jakieś opinie a najlepiej doświadczenia z ubiorami lubelskiej firmy Tarbor.Co można założyć a czego unikać.A może jakiś importowany ciuszek w podobnych cenach.Dzięki i pozdrawiam ;) :)[/quote'] no to już: skóra dobra, bo bydlęca i gruba. nie daj się ubrać w świńską - jest dobra do chodzenia i szpanowania, nie do jazdy na moto. niestety, ma skóra swoje wady: żadne zabezpieczenie nie da ci nieprzemakalności, poza zakupem kondoma - tylko nie samej gumy, a z tkaniny podgumowanej. w przeliczeniu takie z louisa wychodzą zdaje się koło 150zeta. to trzeba doliczyć do wydatków. oczywiście zależy przede wszystkim kiedy i w jakich warunkach będziesz chciał pomykać żelazem - jeśli tylko niedzielnie i spacerowo - wystarczy skóraosobiście po okresie jazdy w skórze kupiłem na wyprzedaży na wiosnę tego roku komplet probiker louisa [marka własna...] znaczy kurtkę i spodnie spinane zamkiem za [łącznie] 200euro, co jest świetną ceną. membranka klimatyczna, całkowicie nieprzemakalne, nie takie sztywne jak skóra. tylko ten sam problem z nawiewem pod szyją, bo ma za niską stójkę ;-)jeśli nie musisz wydawać kasy już teraz - sprawdzaj na bieżąco promocje w niemieckich salonach. kupuj w czasie wyprzedaży zimowych, albo wiosennych - przedsezonowych pozdro, Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomassoo Opublikowano 22 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2004 Mam spodnie Tarbora w kroju dżinksów takie na miasto o jestem bardzo zadowolony, skóra dobrej jakości, nie uszkadza się zbytnio, ciepłe i wygodne. W czasie szlfa też się sprawdziły :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zbycho Opublikowano 22 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2004 Spodnie Tarbor'u skórzane, szyte pod moją d***, niestety prują się w śroku :ehz: cała pdszewka się porozłaziła :) wg. mnie to niechlujne wykonanie, chyba ... że siła moich bąków jest taka wielka ... ZbychoXJR1300 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karzeł Opublikowano 22 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2004 bo kurtke dostalem za darmo... - do testow:D a jak to wynegocjowałes :) ?? fajna rzecz kurtka za darmo, a i rozumiem ze nie masz zamiaru jej oddać?? pozdro, daj znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karzeł Opublikowano 17 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2004 odświeżam moją prośbę. Odpowiedz prosze kolego lukasz-aprilia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi