Meephit Opublikowano 25 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2022 Witam, mam w planach zakup ramy np. yamaha tzr 50 z papierami i włożenie silnika 125 lub większego np. z Hondy NSR i zastanawiam się co muszę wiedzieć przed swapem i z jaką ramą lub silnikiem będzie naj mniej przerabiania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonaszko Opublikowano 25 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2022 Musisz wiedzieć, że w razie W możesz mieć poważne problemy. Rodzice pewnie też. W razie poważnego W możesz nigdy nie dostać też PJ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Meephit Opublikowano 25 Maja 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2022 Co to PJ? A i tak za nie cały rok będę miał na 125 uprawnienia, po prostu chcę coś podłubać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 25 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2022 to kup od razu 125 do remontu i sobie dłub przez ten niecały rok . Bo motocykl to nie tylko silnik . Do 125 są inne hamulce inne zawieszenia i wiele innych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Meephit Opublikowano 25 Maja 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2022 Jednak wolę 50 cm ponieważ tańsze opłaty będą i mam na to uprawnienia a to że inne hamulce idą itp to ja wiem i dlatego chcę samą ramę kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artu3131 Opublikowano 26 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2022 Szkoda strzępić języka.Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi