swierszczu1 Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Udost臋pnij Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Cze艣膰, Jestem tutaj nowy ale mam niby b艂ahe pytanie, niestety w Internecie brak informacji na ten temat ( mo偶e jako laik jeszcze nie znam kana艂贸w dystrybucji takich informacji :)). Szukam motocyklu na kategori臋 B ale warunek konieczny to zestaw z w贸zkiem bocznym. St膮d moje pytanie czy znacie modele (nowe, u偶ywane, mo偶e nawet zabytkowe) kt贸re 艂atwo kupi膰, a nie trzeba polowa膰 na kolekcjonersk膮 pere艂k臋 za 30tys. kt贸re produkowane by艂yby w zestawie z w贸zkiem bocznym? Cytuj Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach Wi臋cej opcji udost臋pniania...
michoa Opublikowano 17 Kwietnia 2022 Udost臋pnij Opublikowano 17 Kwietnia 2022 z endro cross to nie ma takich , sidecary to wszystko rze藕ba , inny dzia艂 ..... na B to musia艂by by膰 125 4t nie istniej膮 takie przynajmniej w seri na 90% Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylist贸w bez szyku 聽http://miszczua.cba.pl Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach Wi臋cej opcji udost臋pniania...
kiler Opublikowano 17 Kwietnia 2022 Udost臋pnij Opublikowano 17 Kwietnia 2022 (edytowane) 125 z bocznym w贸zkiem ??? Musia艂o by mie膰 osi膮gi zbli偶one do mo偶e nie komara ale rometa 205 to ju偶 bardziej 馃槈 A ten boczny w贸zek to po co potrzebny ?? chcesz 125 4T we tr贸jk臋 je藕dzi膰 ??? 馃檪 Edytowane 17 Kwietnia 2022 przez kiler Cytuj Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach Wi臋cej opcji udost臋pniania...
swierszczu1 Opublikowano 17 Kwietnia 2022 Autor Udost臋pnij Opublikowano 17 Kwietnia 2022 Z psem 馃檪 Cytuj Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach Wi臋cej opcji udost臋pniania...
kiler Opublikowano 17 Kwietnia 2022 Udost臋pnij Opublikowano 17 Kwietnia 2022 Nie wiem czy wszed艂 ten przepis ale mia艂o wej艣膰 偶e je艣li moto ma wi臋cej ni偶 dwa ko艂a to te偶 mo偶na na nim je藕dzi膰 z kat B Nie mam poj臋cia czy s膮 tam ograniczenia w mocy czy czym艣 innym ale sprawd藕 bo MO呕E si臋 okaza膰 偶e moto z w贸zkiem bocznym si臋 na to 艂apie Nie znam wsp贸艂czesnych przepis贸w bo mam pe艂ne A . A jak nie da rady to zostaje Ci trajka 馃槈 Albo je藕dzi膰 bez psa 馃槈 Cytuj Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach Wi臋cej opcji udost臋pniania...
konrad1f Opublikowano 17 Kwietnia 2022 Udost臋pnij Opublikowano 17 Kwietnia 2022 38 minut temu, kiler napisa艂: Nie wiem czy wszed艂 ten przepis ale mia艂o wej艣膰 偶e je艣li moto ma wi臋cej ni偶 dwa ko艂a to te偶 mo偶na na nim je藕dzi膰 z kat B Nie mam poj臋cia czy s膮 tam ograniczenia w mocy czy czym艣 innym ale sprawd藕 bo MO呕E si臋 okaza膰 偶e moto z w贸zkiem bocznym si臋 na to 艂apie Nie znam wsp贸艂czesnych przepis贸w bo mam pe艂ne A . A jak nie da rady to zostaje Ci trajka 馃槈 Albo je藕dzi膰 bez psa 馃槈 motocykl z w贸zkiem (z silnikiem powy偶ej 125ccm i 11kW) si臋 na to nie 艂apie 馃槈聽 poniewa偶 to nie jest "motocykl tr贸jko艂owy" a w dalszym ci膮gu motocykl dwuko艂owy (tylko, 偶e z w贸zkiem) co wynika z definicji motocykla z Ustawy Prawo o Ruchu Drogowym 聽 聽 Ustawa o Kieruj膮cych art. 6. ust. 3. pkt 4. lit. a) m贸wi: 聽 tak wi臋c w tym przypadku albo 125ccm/11kW z w贸zkiem lub traja (bez ogranicze艅) aaa- by艂 tu kto艣 jaki艣 czas temu, kto przyczepi艂 w贸zek do chi艅skiej 125tki. jakie艣 foty by艂y, z tego co pami臋tam to w zimowej aurze edit - jest, znalaz艂em: 聽 Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach Wi臋cej opcji udost臋pniania...
kiler Opublikowano 18 Kwietnia 2022 Udost臋pnij Opublikowano 18 Kwietnia 2022 ok . Nie wiedzia艂em Ale mo偶e da si臋 sprz膮c w贸zek z takim np tricity i to b臋dzie legal 馃槈 Ale MOIM ZDANIEM 艂atwiej zrobi膰 A i mie膰 w powa偶aniu jakie艣 125 z w贸zkiem bo rozp臋dzi si臋 pewnie do trzeciej pr臋dko艣ci kosmicznej Cytuj Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach Wi臋cej opcji udost臋pniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Do艂膮cz do dyskusji
Mo偶esz doda膰 zawarto艣膰 ju偶 teraz a zarejestrowa膰 si臋 p贸藕niej. Je艣li posiadasz ju偶 konto, zaloguj si臋 aby doda膰 zawarto艣膰 za jego pomoc膮.