swierszczu1 Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Cześć, Jestem tutaj nowy ale mam niby błahe pytanie, niestety w Internecie brak informacji na ten temat ( może jako laik jeszcze nie znam kanałów dystrybucji takich informacji :)). Szukam motocyklu na kategorię B ale warunek konieczny to zestaw z wózkiem bocznym. Stąd moje pytanie czy znacie modele (nowe, używane, może nawet zabytkowe) które łatwo kupić, a nie trzeba polować na kolekcjonerską perełkę za 30tys. które produkowane byłyby w zestawie z wózkiem bocznym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 17 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2022 z endro cross to nie ma takich , sidecary to wszystko rzeźba , inny dział ..... na B to musiałby być 125 4t nie istnieją takie przynajmniej w seri na 90% Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 17 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2022 (edytowane) 125 z bocznym wózkiem ??? Musiało by mieć osiągi zbliżone do może nie komara ale rometa 205 to już bardziej 😉 A ten boczny wózek to po co potrzebny ?? chcesz 125 4T we trójkę jeździć ??? 🙂 Edytowane 17 Kwietnia 2022 przez kiler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swierszczu1 Opublikowano 17 Kwietnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2022 Z psem 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 17 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2022 Nie wiem czy wszedł ten przepis ale miało wejść że jeśli moto ma więcej niż dwa koła to też można na nim jeździć z kat B Nie mam pojęcia czy są tam ograniczenia w mocy czy czymś innym ale sprawdź bo MOŻE się okazać że moto z wózkiem bocznym się na to łapie Nie znam współczesnych przepisów bo mam pełne A . A jak nie da rady to zostaje Ci trajka 😉 Albo jeździć bez psa 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 17 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2022 38 minut temu, kiler napisał: Nie wiem czy wszedł ten przepis ale miało wejść że jeśli moto ma więcej niż dwa koła to też można na nim jeździć z kat B Nie mam pojęcia czy są tam ograniczenia w mocy czy czymś innym ale sprawdź bo MOŻE się okazać że moto z wózkiem bocznym się na to łapie Nie znam współczesnych przepisów bo mam pełne A . A jak nie da rady to zostaje Ci trajka 😉 Albo jeździć bez psa 😉 motocykl z wózkiem (z silnikiem powyżej 125ccm i 11kW) się na to nie łapie 😉 ponieważ to nie jest "motocykl trójkołowy" a w dalszym ciągu motocykl dwukołowy (tylko, że z wózkiem) co wynika z definicji motocykla z Ustawy Prawo o Ruchu Drogowym Ustawa o Kierujących art. 6. ust. 3. pkt 4. lit. a) mówi: tak więc w tym przypadku albo 125ccm/11kW z wózkiem lub traja (bez ograniczeń) aaa- był tu ktoś jakiś czas temu, kto przyczepił wózek do chińskiej 125tki. jakieś foty były, z tego co pamiętam to w zimowej aurze edit - jest, znalazłem: Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 18 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2022 ok . Nie wiedziałem Ale może da się sprząc wózek z takim np tricity i to będzie legal 😉 Ale MOIM ZDANIEM łatwiej zrobić A i mieć w poważaniu jakieś 125 z wózkiem bo rozpędzi się pewnie do trzeciej prędkości kosmicznej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi