Szajsza Opublikowano 14 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2022 Siemanko ,mam luz na hamulcu tarcza i wewnętrzna część hamulca razem się dobrze trzymają Ale latają troszkę w sensie takim że przy ruszaniu szarpie i nie wiem co robić a nie chce pogarszać 🤷♂️ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stefan Kowalski Opublikowano 14 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2022 Z tego co napisałeś wynika że pomimo że hamulce są dobrze dokręcone do motocykla to mają gdzieś luzy. W momencie ruszania z wciśniętymi hamulcami motocykl szarpie. Co zrobić by nie szarpał gdy rusza się z wciśniętymi hamulcami? Normalnie powiedziałbym że wymień świece, ale może wypadało by zlikwidować luzy w układzie hamulcowym ( choć wciąż nie wiem o jaki luz chodzi) i może puścić hamulce przy ruszaniu. Spróbuj, może pomoże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 14 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2022 Marka, model i rok produkcji motocykla? Dlaczego to hamulec ma powodowac szarpanie przy ruszaniu, czy ruszasz z wcisnietym hamulcem??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 17 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2022 jemu chodzi chyba o zębatkę i jej zabierak , wtedy jak jest wyrobiony to szarpie bo chyba nikt normalny nie rusza z wciśniętym hamulcem ? Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi