jeszua Posted March 22, 2022 Share Posted March 22, 2022 bry, pytanie może dziwne, ale jakoś nie mogę się doszukać jednoznacznego potwierdzenia: czy wszystkie relingi zintegrowane są jednakowe (profil) i mogę kupić dowolne belki przeznaczone na taki typ zamocowania? do zwykłych, "odstających" relingów mam o ogłoszeniach dowolną liczbę akcesoryjnych belek. przy tych zintegrowanych w opisach zazwyczaj podawane są marki/ modele i ciekaw jestem, czy jeśli kupię takie thule z jakiegoś audi (powiedzmy), to będą mi pasować na 5008 z góry dziękuję za pomoc, jsz Quote „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Link to comment Share on other sites More sharing options...
grizzli Posted March 24, 2022 Share Posted March 24, 2022 W dniu 22.03.2022 o 18:14, jeszua napisał: bry, Monetized by optAd360 pytanie może dziwne, ale jakoś nie mogę się doszukać jednoznacznego potwierdzenia: czy wszystkie relingi zintegrowane są jednakowe (profil) i mogę kupić dowolne belki przeznaczone na taki typ zamocowania? do zwykłych, "odstających" relingów mam o ogłoszeniach dowolną liczbę akcesoryjnych belek. przy tych zintegrowanych w opisach zazwyczaj podawane są marki/ modele i ciekaw jestem, czy jeśli kupię takie thule z jakiegoś audi (powiedzmy), to będą mi pasować na 5008 z góry dziękuję za pomoc, jsz Analizując pamięcią to, co widuję na dachach aut, to myślę, że belka zintegrowana jest dedykowana do konkretnego modelu. Może niektóre są zamienne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts