Jump to content

Belki na relingi zintegrowane

jeszua
 Share

Recommended Posts

bry,

pytanie może dziwne, ale jakoś nie mogę się doszukać jednoznacznego potwierdzenia: czy wszystkie relingi zintegrowane są jednakowe (profil) i mogę kupić dowolne belki przeznaczone na taki typ zamocowania?

do zwykłych, "odstających" relingów mam o ogłoszeniach dowolną liczbę akcesoryjnych belek. przy tych zintegrowanych w opisach zazwyczaj podawane są marki/ modele i ciekaw jestem, czy jeśli kupię takie thule z jakiegoś audi (powiedzmy), to będą mi pasować na 5008

z góry dziękuję za pomoc,

jsz

„Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.”
[R. Kapuściński]

W dniu 22.03.2022 o 18:14, jeszua napisał:

bry,

pytanie może dziwne, ale jakoś nie mogę się doszukać jednoznacznego potwierdzenia: czy wszystkie relingi zintegrowane są jednakowe (profil) i mogę kupić dowolne belki przeznaczone na taki typ zamocowania?

do zwykłych, "odstających" relingów mam o ogłoszeniach dowolną liczbę akcesoryjnych belek. przy tych zintegrowanych w opisach zazwyczaj podawane są marki/ modele i ciekaw jestem, czy jeśli kupię takie thule z jakiegoś audi (powiedzmy), to będą mi pasować na 5008

z góry dziękuję za pomoc,

jsz

Analizując pamięcią to, co widuję na dachach aut, to myślę, że belka zintegrowana jest dedykowana do konkretnego modelu.

Może niektóre są zamienne.