Biba048 Opublikowano 15 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2022 witam chce kupić rieju mrt 50 2014 ale nie wiem co to za silnik i co z częściami do niego. Silnik nazywa się minarelli ng , to jest to samo co am6? niektórzy mówią ze rieju z tego roku ma am6 ale wszędzie jest wyraźnie napisane ze to minarelli ng. jakie części będą do niego pasować bo boje się kupić ten motocykl . Części z am6 będą pasować do tego minarelli ng? chciałbym w przyszłości kupić airsala 70 i nie wiem czy będzie pasować. Jak zdjąć blokady w tym silniku? pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qadrat Opublikowano 15 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2022 Jakiś czas już nie mam do czynienia z takimi małymi sprzętami ale tam na 99% siedzi silnik AM6 jak chyba w większości lepszych 50 ccm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Biba048 Opublikowano 15 Marca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2022 6 minut temu, Qadrat napisał: Jakiś czas już nie mam do czynienia z takimi małymi sprzętami ale tam na 99% siedzi silnik AM6 jak chyba w większości lepszych 50 ccm. okej, dzięki za odpowiedź. Jeszcze się gdzieś upewnię i chyba jade po te rieju 😅 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi