hiszpan Opublikowano 14 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2004 no właśnie takiego dziwoląga to juz dawno nie widziałem... na stronce : http://www.bimota.it/main.html po wybraniu okienka MODELLI i typu tesi 2d pokazało mi sie coś zupełnie odmiennego niz to do czego jestem przyzwyczajony pod pojęciem motocykl :banghead: zresztą zobaczcie sami i wypowiedzcie się czy podoba sie wam coś tak udziwnionego?znacznie spokojniej prezentuje sie Laverda SFC1000 www.laverda.com Spokojniej nie znaczy nudnawo :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 15 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2004 Faktycznie dziwoląg , wygląd zwala z nóg ciekawe jakie to ma właściwości jezdne i jak ten przedni wahacz skręca przednim kołem?? o cenie pewnmie lepiej nie rozmawiać ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADU Opublikowano 15 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2004 Takie zawieszenie z przodu pojawiło się w 93r w Bimocie Tesi ID, najprawdopodobniej z uwagi na koszta, badania nad tego typu rozwiązaniem nie cieszą się powodzeniem wśród producentów motocykli. Wśród japończyków najodważniejszym rozwiązaniem dotyczącym zawieszenia przedniego może się popisać Yamaha w modelu GTS 1000A. P.S. Wśród Bimotek najbardziej podoba mi się model SB 6 z zastosowanym silnikiem od GSX-R 1100. Cytuj Tylko głupiec ma na wszystko gotową odpowiedź :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwierzu Opublikowano 15 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2004 Może to dziwne ale mi się naprawdę podoba :buttrock: Wygląda inaczej niż inne sprzety i jest bardzo interesujaca, pozatym to nie jest taka masówka tylko widać że chłopaki naprawdę się starali aby to było coś niezwykłego. Ciekawe jaki to ma silniczek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quick Opublikowano 15 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2004 8O 8O jescze nie widziałem czegoś takiego... z bimoty jedynie siedzialem na modelu mantra... specyficzny - chyba jak wszystkie bimoty z silnikiem ducati i drewnem przy zegarach... odważni projektanci. mnie sie podoba.... :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 18 Października 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2004 Bimota stosuje oznakowanie pochodzenia silnika w oznakowaniu modelu motocykla.Pierwsza litera wskazuje właśnie na silnik i takSB mają silniki od SuzukiYB mają silniki od YamahyDB od Ducati.Z innymi oznakowaniami się nie spotkałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salata123 Opublikowano 18 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2004 Tylko ta lampa z tylnia jest okropna - a pozatym to zwykly moto :mrgreen: z innym zawieszeniem i bez owiewek :buttrock: wahacz tez śmieszny - podoba mi się :buttrock: ale nie odrazu żeby to kupić :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quick Opublikowano 18 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2004 ale nie odrazu żeby to kupić hehe, pewnie nie należą do najtańszych... :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salata123 Opublikowano 18 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2004 ale nie odrazu żeby to kupić hehe, pewnie nie należą do najtańszych... :buttrock: Ceny nawet nie brałem pod uwage (bo napewno jest astronomiczna ) :buttrock: Tylko wygląd :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 18 Października 2004 Administrator Udostępnij Opublikowano 18 Października 2004 Nie powiem, kocham włoską kuchnię. A ta tesi 2d to jest jak najlepsze tagliatele z kurkami w śmietanowym sosie. Pycha!!! pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi