Grzesiu123 Opublikowano 3 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2022 Witam , Mam pytanie co do świateł w nsrce czy światła mijania święcą obydwie lampy? Tak samo czy dlugie swiatla swieca obydwie ? Bardzo prosze o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 3 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2022 Wystarczy zajrzeć jakie tam siedzą żarówki i będziesz miał odpowiedź 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiu123 Opublikowano 18 Lutego 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2022 Witam , Mam problem w mojej Hondzie , a mianowicie ze światłami i kierunkowskazami . Przełacznik świateł mijania na dlugie sie zaciał ( wcisnął sie na dobre nie da rady go odciśnąc ) i do konca nie wiem co z tym zrobic , a kierunkowskazy raz migaja , raz z opóznieniem , a raz wcale nie działają miał ktoś taki problem? Albo ktoś umiał by mi pomoc? Prosze o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 18 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2022 rozebrać przełącznik , "wycisnąć" przycisk , zobaczyć w czym jest problem żeby się nie powtórzyło i tyle 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qadrat Opublikowano 18 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2022 Pewnie to co w większości starych motocykli - albo syfu tam naszło do styków pod przełącznikiem albo wszystko w środku skorodowane. Wszystko jest do odratowania, ja w swojej Reverce rozbierałem te przełączniki i żmudnie wszystko czyściłem. Sporo roboty i precyzji ale przełączniki działają jak nowe. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 18 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2022 ale bez rozbierania próbować lekko wcisnąć i dmuchać kompresorem 1 Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi