deroy1994 Opublikowano 17 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2021 (edytowane) Witajcie. Jechałem sobie normalnie motocyklem jak na co dzień i nagle podczas jazdy motocykl zaczął zwalniać aż w końcu zgasł. Pierwszą rzeczą jaką zrobiłem było sprawdzenie iskry/ wymiana świec i BINGO, okazało się że brak iskry. Z racji tego, ze sprawdzeniu elektryki nigdzie nie udało się znaleźć przebicia ani uszkodzonego/ych kabli postanowiłem kupić nowy iskrownik. Okazało się, że nie w tym przyczyna gdyż iskry wciąż nie ma. Wymieniłem na nowe również magneto, cewkę zapłonową wraz z fajką, przekaźnik rozrusznika i niestety dalej brak iskry. Ma ktoś jakieś sugestie gdzie mogę dalej szukać ? Edytowane 17 Listopada 2021 przez deroy1994 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 17 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2021 jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 23 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2021 błąd połączeń , gdzieś masy brakuje ? zaśniedziały kabel ? albo przecięty w wiązce elektrycznej tam stacyjka ,,gasi'' silnik robiąc zwarcie czy rozwarcie ? Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi