jonaszko Opublikowano 15 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2022 Wyglada zacnie. Ja ostatnio znów robiłem u Wijalisa, (chyba przyzwyczajenie) i to już naprawdę ostatni raz. 3x przerabiał, poprawiał i dalej dupa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 15 Lutego 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2022 (edytowane) Kumpel miał zrobioną do swojego u Wijalisa (bo to blisko Jeleniej, podjechać można) ale mi się nie podobało. Znaczy była miękka, ale kształt nie za bardzo i w ogóle jakoś tak. Teraz mam drugą od gorjana, i jestem zadowolony. Czekaj, jeszcze Fazera Ci wkleję. Też była bardzo wygodna. Edytowane 15 Lutego 2022 przez Buber Cytuj Ponieważ racjonalne myślenie nie jest tym, na czym opiera się żaden z dyskutantów, nie ma co oczekiwać, że jakakolwiek argumentacja, która nie trafia do emocji, przekona go do przyjęcia lepszych zasad. David Hume, An Enquiry Concerning the Principles of Morals Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi